Afegir Gmail

Si afegiu Gmail al compte de Google, el nom d'usuari principal canviarà de manera permanent a nomusuari@gmail.com.

Després d'afegir Gmail, l'adreça electrònica original associada al compte es convertirà en la vostra adreça electrònica alternativa. Si heu verificat l'adreça electrònica original abans d'afegir Gmail, podreu iniciar la sessió utilitzant aquesta adreça electrònica.

Addició de Gmail a un compte de Google existent

1. Aneu a mail.google.com.
  2. Feu clic a Crea un compte.
  3. Empleneu el formulari i seguiu els passos per iniciar la sessió.