Afegir Gmail

Si afegiu Gmail al vostre Compte de Google, el nom d'usuari principal del compte canviarà permanentment a nomusuari@gmail.com.

Després d'afegir Gmail, l'adreça electrònica original associada al vostre compte es convertirà en la vostra adreça electrònica alternativa. Si heu verificat l'adreça electrònica original abans d'afegir Gmail, podreu iniciar la sessió utilitzant aquesta adreça electrònica.

Afegir Gmail a un Compte de Google existent

1. Aneu a mail.google.com.
  2. Empleneu el formulari i feu clic a Envia.
  3. Seguiu les instruccions per verificar el vostre compte.

Consell: si utilitzeu Inicia la sessió amb Google o Escriptori remot de Chrome, és possible que tingueu problemes si canvieu l'adreça electrònica principal.