Addició de Gmail

Si afegiu Gmail al vostre Compte de Google, el nom d'usuari principal del vostre compte canviarà de manera permanent a nomusuari@gmail.com.

Després d'afegir Gmail, l'adreça electrònica original associada al vostre compte es convertirà en la vostra adreça electrònica alternativa. Si heu verificat la vostra adreça electrònica original abans d'afegir Gmail, podreu iniciar la sessió utilitzant aquesta adreça electrònica.

Addició de Gmail a un compte de Google existent

1. Aneu a mail.google.com.
  2. Feu clic a Inscriviu-vos a Gmail.
  3. A la part superior de la pàgina, feu clic a Si ja teniu un Compte de Google, podeu iniciar la sessió aquí. Se us redirigirà a una pàgina d'inici de sessió.
  4. Utilitzeu el vostre nom d'usuari i la contrasenya del Compte de Google existent per iniciar la sessió. A la pàgina següent veureu un formulari d'inici de sessió de Gmail abreujat, on podreu triar el vostre nom d'usuari de Gmail