Durant les tasques de manteniment rutinari, es va tancar la sessió del compte de Google d'uns quants usuaris. Si això us va afectar, torneu a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya de sempre a https://accounts.google.com. Si no els recordeu o no podeu iniciar la sessió per algun altre motiu, recupereu la contrasenya del compte. Per motius de seguretat, els nostres agents del servei d'assistència no us poden ajudar en problemes relacionats amb les contrasenyes.

Afegir Gmail

Si afegiu Gmail al compte de Google, el nom d'usuari principal canviarà de manera permanent a nomusuari@gmail.com.

Després d'afegir Gmail, l'adreça electrònica original associada al compte es convertirà en la vostra adreça electrònica alternativa. Si heu verificat l'adreça electrònica original abans d'afegir Gmail, podreu iniciar la sessió utilitzant aquesta adreça electrònica.

Addició de Gmail a un compte de Google existent

1. Aneu a mail.google.com.
  2. Feu clic a Crea un compte.
  3. Empleneu el formulari i seguiu els passos per iniciar la sessió.