Bekræft din identitet

For at beskytte din konto kan det være nødvendigt at bekræfte din identitet, når du logger ind eller forsøger at udføre handlinger, som har at gøre med dine personlige oplysninger, f.eks når du.:

• Skifter adgangskode.
  • Får vist dine gemte adgangskoder.
  • Aktiverer totrinsbekræftelse.
  • Downloader dine data

Brug din telefon eller sikkerhedsnøgle

For at bekræfte din identitet skal du have adgang til en telefon eller en sikkerhedsnøgle, som har været registreret på din konto i mindst syv dage. Du kan bruge:

Tip! Hvis du har en Google-konto gennem dit arbejde, kan du blive bedt om at bekræfte din identitet, og at du bruger en virksomhedsenhed.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte din identitet, skal du følge vejledningen nedenfor. Hav din telefon i nærheden, og sørg om muligt for, at den har forbindelse til internettet.

1. På skærmen "Bekræft, at det er dig" skal du fuldføre handlingen eller vælge Flere måder at bekræfte på. Du får vist alle eller nogle af nedenstående valgmuligheder:
    • Modtag en loginbesked på din telefon
    • Modtag en bekræftelseskode via sms
    • Modtag en sikkerhedskode på din Android-enhed
    • Brug din skærmlås eller dit fingeraftryk på din Android-enhed
    • Brug en sikkerhedsnøgle, der er blevet føjet til din Google-konto
  2. Følg vejledningen på skærmen, og brug din telefon, når du bliver bedt om det.

Derfor kan du få vist dette trin

Dette ekstra trin er med til at beskytte din konto. Hvis nogen finder ud af dit brugernavn og din adgangskode, kan dette trin forhindre dem i at udføre visse handlinger på din konto, som har at gøre med dine personlige oplysninger.

Se, hvordan du beskytter din konto.

Løs problemer

Du kan ikke gennemføre en handling, som har at gøre med dine personlige oplysninger

Hvis du er logget ind på din Google-konto, men ikke kan bekræfte, at det er dig, der udfører en handling, skal du gå til den relevante sektion nedenfor.
Du kan ikke bruge din telefon

Din Android-enhed er offline

Hvis din Android-telefon ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig bruge den til at bekræfte din identitet.

1. Angiv dit brugernavn og din adgangskode på Googles loginside.
  2. Hvis du ser skærmen "Bekræft, at det er dig", skal du trykke på Flere måder at bekræfte på efterfulgt af Modtag en sikkerhedskode på din Android-telefon.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Din telefon er ikke tilgængelig

Hvis du ikke kan bruge din telefon eller prøve igen fra en anden enhed, du bruger ofte, skal du følge denne vejledning.

Du modtager ikke en loginbesked på din telefon

Hvis du ikke modtager en loginbesked inden for et par minutter:

1. Sørg for, at telefonen har forbindelse til internettet. Wi-Fi eller mobildata skal være aktiveret, før du kan modtage loginbeskeder.
  2. Bekræft, at du er logget ind på din konto på din telefon.
  3. Gå til loginskærmen, og tryk på Send igen.
Hvis du stadig ikke får en loginbesked, skal du trykke på Prøv på en anden måde og vælge en anden mulighed.
Du modtager ikke en sms

Hvis du ikke modtager en sms inden for et par minutter:

1. Sørg for, at du har angivet det rigtige telefonnummer.
  2. Tjek, at du har et stærkt netværkssignal, eller at telefonen har forbindelse til Wi-Fi.
  3. Gå til loginskærmen, og vælg Send igen.
  4. Hvis du stadig ikke modtager en sms, kan du vælge Flere måder at bekræfte på efterfulgt af Brug din telefon eller tablet til at få en sikkerhedskode (også selvom den er offline).
  5. Følg vejledningen på skærmen.
Få flere oplysninger om, hvordan du modtager en sikkerhedskode på din Android-enhed.
Du får ikke mulighed for at bekræfte din identitet

For at beskytte din konto kan du blive blokeret fra at foretage visse handlinger, som har at gøre med dine personlige oplysninger, når mindst ét af de følgende elementer ikke har været knyttet til din Google-konto i mindst syv dage:

• Opkald
  • Telefonnummer
  • Sikkerhedsnøgle

Hvis du ikke får mulighed for at bekræfte din identitet, kan du gøre følgende:

Du kan ikke logge ind på din Google-konto

Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto for at bruge Google-tjenester som f.eks. Gmail, Drev eller Fotos, kan du se, hvordan du gendanner din Google-konto.