Suorita uusi tietosuojatarkistus. Paranna Google-tilisi turvallisuutta kaksi minuuttia kestävän tarkistuksen avulla.

Tilin tapahtumien katselu ja hallinta

Omissa tapahtumissa voit tarkastella hakujasi, selaushistoriaasi ja muuta Google-tilillesi tallennettua toimintaa. Hallinnoit itse tallennettavia kohteita ja voit poistaa kohteita tililtäsi.

Mikä on Omat tapahtumat ‑sivu?

Omissa tapahtumissa toimintaa, esimerkiksi tehtyjä hakuja, katsottuja videoita ja vierailtuja sivustoja, voi tarkastella ja hallita yhdessä paikassa.

Tapahtumien tallentaminen

Tiettyjen Google-palvelujen, esimerkiksi Haun, YouTuben ja Chromen, käytöstä tallennetaan tilillesi tietojälki. Tapahtumatietojen avulla voimme tehdä Google-palveluista nopeampia ja hyödyllisempiä sinulle.

Omissa tapahtumissa näkyvät tapahtumatyypit riippuvat käyttämistäsi Google-tuotteista ja käytössä olevista toimintojen hallinta ‑asetuksista.

Milloin tapahtumia tallennetaan tilillesi?

Tapahtumia tallennetaan, kun olet kirjautuneena sisään Google-tilillesi.

Toimintojen hallinta-asetuksilla voit hallita useimpia tilillesi tallennettavia käyttötietoja, esimerkiksi verkko- ja sovellustoimintaa sekä YouTube-katseluhistoriaa.

Tapahtumien löytäminen ja katselu

Tapahtumat näytetään luettelossa yksitellen, viimeisin ensimmäisenä. Yksittäiset kohteet voivat kuulua paketteihin, joihin kootaan samanlaisia tapahtumia. (Huom. Kaikki samantyyppiset tapahtumat eivät välttämättä löydy paketista.)

Tapahtumien löytäminen

1. Siirry Omiin tapahtumiin. Tämä voi edellyttää Google-tilille kirjautumista.
  2. Valitse, miten tapahtumia etsitään ja katsellaan.
Tapahtumien selaaminen
  • Näet päivämäärän ja ajan mukaan järjestetyt tapahtumat vierittämällä alaspäin.
  • Voit vaihtaa pakettinäkymästä kohdenäkymään valitsemalla Omat tapahtumat ‑bannerista Lisää Lisääja sitten Kohdenäkymä.
  • Voit vaihtaa kohdenäkymästä pakettinäkymään valitsemalla Omat tapahtumat ‑bannerista Lisää Lisää ja sitten Pakettinäkymä.
Tapahtumien hakeminen ja suodattaminen
  1. Valitse sivun ylälaidassa hakukenttä tai Suodata päivämäärän ja tuotteen mukaan.
  2. Voit tehdä seuraavia asioita:
    • Kirjoita hakutermi.
    • Valitse ajanjakso.
    • Valitse, mitkä Google-tuotteet luetaan mukaan. (Huom. Kaikki Googlen tuotteet eivät tallenna käyttötietoja Omiin tapahtumiin.)
  3. Valitse sivun ylälaidassa Haku Haku.

Tapahtumien lisätietojen tarkastelu

• Katso kaikki paketin kohteet valitsemalla paketin kohdalta Lisää Lisää ja sitten Lisätiedot.
  • Katso lisätietoja kohteesta valitsemalla kohteen kohdalta Lisää Lisää ja sitten Lisätiedot. Näet tapahtuman päivämäärän ja ajan sekä syyn sen tallentamiselle. Saatat myös nähdä sijainti-, laite- ja sovellustietoja.

Tapahtuman poistaminen

Tutustu hakujen, selaushistorian ja muiden tapahtumien poistamiseen Omissa tapahtumissa.

Tallennettavien tapahtumien muuttaminen

Voit hallita useimpia Omiin tapahtumiin tallennettavia tietoja. Muuta näitä asetuksia seuraavasti:

1. Siirry tapahtumien hallintaan. Tämä voi edellyttää Google-tilille kirjautumista.
  2. Voit tehdä seuraavia asioita:
    • Tallentaa tapahtumia: Siirrä valitsin käytössä-asentoon tallennettavan tapahtuman vieressä. Valitse Ota käyttöön.
    • Lopettaa tapahtumien tallentamisen: Siirrä valitsin pois käytöstä -asentoon sen tapahtuman vieressä, jonka tallentamisen haluat lopettaa. Valitse Keskeytä.

Huom. Kaikki tapahtumat eivät näy Omissa tapahtumissa.

Ongelmien korjaus

Tapahtumia ei näy

Jos hakuja, vierailtuja verkkosivustoja tai muita tapahtumia ei näy Omissa tapahtumissa, tarkista seuraavat asiat:

• Olet kirjautunut sisään. Tapahtumia tallennetaan vain, kun olet kirjautunut sisään Google-tilillesi.
  • Laitteesi voi muodostaa verkkoyhteyden. Offline-toiminta ei näy Omissa tapahtumissa ennen kuin laite muodostaa yhteyden internetiin.
  • Oikeat asetukset ovat käytössä. Tarkista toimintojen hallinnasta, että kaikkia haluamiasi tapahtumia tallennetaan.
  • Olet kirjautunut vain yhdelle tilille. Jos samalle selaimelle tai laitteelle on kirjauduttu useammalla tilillä, toiminta saatetaan tallentaa oletussijaintiin.

Huom. Kaikki Google-palvelut eivät tue tapahtumien tallentamista tilillesi.

Näkyy tapahtumia, joita et tunnista

Saatat nähdä tällaisia odottamattomia tapahtumia Omissa tapahtumissa:

Googlen palveluja käyttävien verkkosivustojen ja sovellusten tapahtumat

Jotkin sivustot ja sovellukset käyttävät Googlen palveluja, kuten Hakua, Mapsia tai mainoksia. Jos käytät näitä sivustoja tai sovelluksia, kun olet kirjautuneena Google-tilille, tämä toiminta saattaa näkyä Omissa tapahtumissa.

Jotkin sivustot ja sovellukset jakavat tiettyjä tapahtumia Googlen kanssa.

Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnasta.

Ennakoitu toiminta

Joskus Google ennakoi, mitä haluat seuraavaksi nähdä, ja näyttää sinulle ennakoitua sisältöä. Esimerkki:

• Jos YouTuben automaattinen toisto on käytössä, aiemmin katseltujen videoiden perusteella automaattisesti toistettuja videoita voi näkyä Omissa tapahtumissa.

Muu epätavallinen toiminta

Saatat nähdä odottamatonta toimintaa seuraavissa tapauksissa:

• Olet kirjautunut samanaikaisesti useammalle tilille samalla selaimella tai laitteella. Toisen tilin toimintaa on tässä tapauksessa voitu tallentaa tietoihisi.
  • Et ole kirjautunut ulos jaetulla laitteella, kuten julkisella tietokoneella.
  • Laitteellesi on määritetty eri päivämäärä ja aika. Tämän laitteen toimintojen yhteydessä saattaa näkyä väärä päivämäärä.
  • Joku muu on käyttänyt tiliäsi ilman lupaa.

Jos epäilet, että jokin tapahtuma on peräisin toiselta käyttäjältä, paranna tilisi suojausta.

Käytät yksinkertaistettua tilaa

Jos näet Käytät yksinkertaistettua tilaa ‑ilmoituksen, selaimesi ei tue kaikkia Omien tapahtumien ominaisuuksia. Katso, miten voit päivittää selaimesi.

Muun toiminnan tarkastelu

Omat tapahtumat ‑sivulla ei näytetä kaikkia tilillesi tallennettuja tapahtumia. Jos olet esimerkiksi ottanut käyttöön sijaintihistorian, siihen liittyviä tapahtumia tallennetaan Mapsin aikajanalle.

Näin voit katsella muunlaisia tilillesi tallennettuja tapahtumia:

1. Siirry Omiin tapahtumiin. Tämä voi edellyttää Google-tilille kirjautumista.
  2. Valitse Omat tapahtumat ‑bannerista Lisää Lisää ja sitten Muu Google-toiminta.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto niiden tapahtumien alapuolella, joita haluat tarkastella.

Lue lisää siitä, mitä tietoja keräämme ja miksi.

Voit tarkastella ja hallita muita tilitietoja Oma tili ‑sivulla.