Se og administrer aktivitet på din konto

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og det meste aktivitet kan du til enhver tid stoppe med at gemme.

Hvad er Min aktivitet?

Min aktivitet er et centralt sted, hvor du kan se og administrere din aktivitet som f.eks. søgninger, du har foretaget, websites, du har besøgt, og videoer, du har set.

Sådan fungerer aktivitet

Når du bruger bestemte Google-tjenester som f.eks. Søgning, YouTube eller Chrome, kan din aktivitet gemmes som data på din konto. Dette hjælper med at gøre din brugeroplevelse med Google hurtigere og mere nyttig.

De typer af aktivitet, der vises i Min aktivitet, afhænger af, hvilke Google-produkter du bruger, og hvilken aktivitetsadministration der er aktiveret.

Hvornår aktivitet gemmes på din konto

Din aktivitet gemmes, når du er logget ind på din Google-konto.

Din aktivitetsadministration styrer det meste af den aktivitet, der gemmes på din konto.

Find og se din aktivitet

Din aktivitet vises som individuelle elementer, hvor det nyeste element står øverst. Disse elementer kan være dele af grupper med lignende aktivitet. Bemærk! Grupperne registrerer muligvis ikke al lignende aktivitet.

Find aktivitet

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Se din aktivitet:
    • Gennemse din aktivitet. Den er organiseret efter dag og tidspunkt.
    • Brug søgefeltet og filtrene øverst på siden til at finde en bestemt aktivitet.

Du kan se din aktivitet som grupper eller som individuelle elementer. Hvis du vil ændre din visning, kan du øverst til højre klikke på Mere Mere efterfulgt af Se elementer eller Se grupper.

Se oplysninger om aktivitet

• Hvis du vil se alle elementer i en gruppe: Klik på Mere Mere efterfulgt af Info på gruppen.
  • Hvis du vil se oplysninger om et enkelt element: Klik på Info på elementet. Du får vist dato og tidspunkt for aktiviteten, og hvorfor den blev gemt. Du kan muligvis også se placerings-, enheds- og appoplysninger.

Slet aktivitet

Få oplysninger om, hvordan du sletter tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet i Min aktivitet. Du kan også konfigurere automatisk sletning af ældre aktivitet.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Administrer din aktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Bemærk! Ikke al aktivitet medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Din aktivitet vises ikke

Hvis dine søgninger, websites, du har besøgt, eller anden aktivitet ikke vises i Min aktivitet, skal du sørge for, at:

• Du er logget ind. Aktivitet gemmes kun, når du er logget ind på din Google-konto.
  • Enheden er online. Offlineaktivitet vises ikke i Min aktivitet, før din enhed opretter forbindelse til internettet.
  • De rigtige indstillinger er slået til. Gennemse din aktivitetsadministration for at tjekke, at du gemmer den aktivitet, du vil beholde.
  • Du kun er logget ind på én konto. Hvis flere konti er logget ind i samme browser eller på samme enhed på samme tid, gemmes din aktivitet muligvis på standardkontoen.

Bemærk! Nogle Google-tjenester understøtter ikke, at du gemmer aktivitet på din konto.

Du ser aktivitet, du ikke kan genkende

Du ser muligvis denne type ukendt aktivitet i Min aktivitet.

Aktivitet fra websites og apps, der anvender Google-tjenester

Nogle websites og apps anvender Google-tjenester som f.eks. Søgning, Maps eller Google Ads. Hvis du besøger disse websites og apps, når du er logget ind på din Google-konto, vises din aktivitet muligvis i Min aktivitet. Hvis du bruger en delt enhed eller logger ind med flere konti, kan du muligvis se aktivitet fra en anden konto, der er logget ind.

Nogle websites og apps deler muligvis visse aktiviteter med Google.

Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet.

Foreslået aktivitet

Google giver dig nogle gange forslag til det næste, du vil se, og viser dette indhold for dig. Her er et eksempel.

• Hvis autoplay i YouTube er slået til, viser Min aktivitet muligvis videoer, der blev afspillet automatisk baseret på, hvad du har set.

Anden usædvanlig aktivitet

Du ser muligvis usædvanlig aktivitet, hvis:

• Du er logget ind på flere konti i samme browser eller på samme enhed på samme tid. Aktivitet fra en anden konto, hvor du er logget ind, kan blive gemt her.
  • Du ikke er logget ud på en delt enhed som f.eks. en offentlig computer.
  • Der er angivet en anden dato og tid på din enhed. Aktivitet fra denne enhed vises muligvis med en forkert dato.
  • En anden har fået adgang til din konto uden din tilladelse.

Hvis du mener, at aktivitet på din konto kan være foretaget af en anden person, bør du træffe foranstaltninger for at beskytte din konto bedre.

Se anden aktivitet

Det er ikke al aktivitet, der er gemt på din konto, som vises i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps.

Sådan ser du andre typer aktivitet, der gemmes på din konto:

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Øverst til højre på siden skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Anden Google-aktivitet.
  5. Vælg den relevante valgmulighed under den aktivitet, du vil se.

Se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det.

Du kan se og administrere andre kontooplysninger ved at åbne din Google-konto.