Veure i controlar l'activitat al vostre compte

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al Compte de Google. Podeu consultar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Què és La meva activitat

A La meva activitat podeu consultar i gestionar de manera centralitzada la vostra activitat, com ara les cerques que heu fet, els llocs web que heu visitat i els vídeos que heu mirat.

Com funciona l'activitat

Quan utilitzeu alguns serveis de Google, com ara la Cerca, YouTube o Chrome, l'activitat es pot desar com a informació al vostre compte. Aquesta activitat ajuda a fer que la vostra experiència a Google sigui més ràpida i més útil.

Els tipus d'activitat que es mostren a La meva activitat depenen dels productes de Google que utilitzeu i dels controls d'activitat que tingueu activats.

Quan es desa activitat al vostre compte

L'activitat es desa quan teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Els controls d'activitat controlen la major part de l'activitat que es desa al vostre compte.

Cercar i consultar l'activitat

L'activitat es mostra en forma de llista d'elements individuals que comença amb el més recent. És possible que aquests elements formin part de grups que contenen activitat similar. Nota: pot ser que els grups no incloguin tota l'activitat similar.

Cercar l'activitat​

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Activitat i cronologia, feu clic a La meva activitat.
  4. Podeu consultar la vostra activitat de dues maneres:
    • Navegueu per l'activitat; està organitzada per dia i hora.
    • A la part superior, utilitzeu la barra de cerca i els filtres per cercar una activitat determinada.

Podeu consultar l'activitat distribuïda en grups o elements individuals. Per canviar la visualització, a la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Visualització per element o Visualització agrupada.

Veure detalls sobre l'activitat

• Per veure tots els elements d'un grup: feu clic a Més Més i, a continuació, Detalls al grup.
  • Per veure informació detallada sobre un element: feu clic a Detalls a l'element. Veureu la data i l'hora de l'activitat, i per què s'ha desat. És possible que també es mostri la ubicació, el dispositiu i informació sobre l'aplicació.

Suprimir l'activitat

Obteniu informació sobre com podeu suprimir cerques anteriors, l'historial de navegació i altres activitats a La meva activitat. També podeu configurar la supressió automàtica de l'activitat anterior.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la majoria de la informació que es mostra a La meva activitat.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic a Gestiona els controls d'activitat.
  4. Desactiveu l'activitat que no vulgueu desar.

Nota: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Nota: si inicieu la sessió al Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

La vostra activitat no es mostra

Si les cerques que feu, els llocs web que visiteu o altres activitats no es mostren a La meva activitat, comproveu el següent:

• Que hàgiu iniciat la sessió. L'activitat només es desa si heu iniciat la sessió al Compte de Google.
  • Que el dispositiu estigui en línia. No es mostrarà cap activitat sense connexió a La meva activitat fins que el dispositiu es connecti a Internet.
  • Que estiguin activades les opcions de configuració correctes. Reviseu els Controls d'activitat per confirmar que deseu els tipus d'activitat que voleu.
  • Que tingueu la sessió iniciada només en un compte. Si teniu iniciada la sessió en diferents comptes al mateix navegador o dispositiu simultàniament, pot ser que la vostra activitat es desi al compte predeterminat.

Nota: alguns serveis de Google no admeten que es desi activitat al compte.

Detecteu activitat que no reconeixeu

És possible que vegeu aquests tipus d'activitat inusual a La meva activitat.

Activitat de llocs web i d'aplicacions que utilitzen els serveis de Google

Alguns llocs web i aplicacions utilitzen serveis de Google com ara la Cerca, Maps o Ads. Si visiteu aquests llocs web i aquestes aplicacions amb la sessió iniciada al Compte de Google, és possible que el que hi feu es mostri a La meva activitat. Si utilitzeu un dispositiu compartit o inicieu la sessió amb diversos comptes, és possible que aquí també vegeu l'activitat d'un altre compte en què hàgiu iniciat la sessió.

De la mateixa manera, pot ser que alguns llocs web i algunes aplicacions comparteixin determinada activitat amb Google.

Obteniu més informació sobre Activitat al web i en aplicacions.

Activitat prevista

De vegades, Google preveu el contingut que us agradaria veure a continuació i us l'ofereix. Per exemple:

• Si la reproducció automàtica de YouTube està activada, és possible que La meva activitat mostri vídeos que s'han reproduït automàticament en funció d'altres vídeos que hàgiu vist.

Altres tipus d'activitat inusual

Pot ser que vegeu activitat inusual en els casos següents:

• Teniu iniciada la sessió en diferents comptes al mateix navegador o dispositiu simultàniament. Pot ser que, en aquest cas, es desi activitat d'un altre compte en què hàgiu iniciat la sessió.
  • No heu tancat la sessió en un dispositiu compartit, com ara un ordinador públic.
  • El dispositiu està configurat amb una data i hora diferents. És possible que l'activitat del dispositiu es mostri amb una data incorrecta.
  • Una altra persona ha accedit al compte sense el vostre permís.

Si creieu que una altra persona ha dut a terme una activitat al vostre compte, preneu mesures per mantenir la seguretat del compte.

Fas servir el mode bàsic

Si veieu un avís que diu "Fas servir el mode bàsic", significa que el vostre navegador no admet totes les funcions de La meva activitat. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar la versió del navegador.

Veure altres tipus d'activitat

A La meva activitat no es mostra tota l'activitat que es desa al compte. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps.

Per veure altres tipus d'activitat que es desen al compte, seguiu aquests passos:

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Activitat i cronologia, feu clic a La meva activitat.
  4. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic a Més Més i, a continuació, Altres activitats de Google.
  5. A sota de l'activitat que vulgueu veure, seleccioneu l'opció que us interessi.

Obteniu més informació sobre quina informació recollim i per què ho fem.

Per veure i controlar altres tipus d'informació del compte, obriu el vostre Compte de Google.