Alternative brugernavne

Afhængigt af hvilke Google-produkter du bruger, vil der muligvis være mere end ét brugernavn i Google Betjeningspanel eller på siden Min konto. Nedenfor vises nogle af de brugernavne, du muligvis kan se.

Alternativ e-mailadresse
Du kan bruge din alternative e-mailadresse til at logge ind på din Google-konto og til at gendanne din adgangskode.

Hvis du har føjet en alternativ e-mailadresse til din konto, vil du se den under E-mail i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv" på siden Min konto

Sådan ændrer (eller tilføjer) du din alternative e-mailadresse:

1. Log ind på Min konto
  2. Vælg Dine personlige oplysninger under "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail.
  4. Vælg Rediger under "Andre e-mails".
  5. Angiv en ny e-mailadresse, eller fjern uønskede e-mailadresser.
  6. Vælg Gem.
Kaldenavn

Du har muligvis føjet et kaldenavn til din konto ved at vælge Rediger ud for "Andre e-mails" i sektionen "E-mail"siden Min konto.

Husk, at kaldenavne ikke er unikke, hvilket vil sige, at ét kaldenavn kan knyttes til flere forskellige Google-konti. Du kan ikke logge ind på din Google-konto med dit kaldenavn.

Sådan ændrer du dit kaldenavn:

1. Log ind på Min konto
  2. Vælg Dine personlige oplysninger under "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg Kaldenavn
  4. Indtast et nyt kaldenavn, eller slet dit nuværende kaldenavn, hvis du slet ikke vil have et.
  5. Vælg Udfør.
Tidligere Gmail-brugernavn

Hvis du tidligere har brugt Gmail, men senere hen fjernede det fra din Google-konto, vil dit gamle Gmail-brugernavn stadig kunne ses i Google Betjeningspanel. Du kan fortsat logge ind på din Google-konto med dette brugernavn, men du kan ikke se din indbakke. Få flere oplysninger om, hvordan du genopretter Gmail for din konto.

Brugernavn i Google Grupper

Hvis du tilmelder dig en Google-gruppe, bliver du bedt om at angive et kaldenavn i gruppen. Du kan se dette kaldenavn under "Mine grupper", hvis du logger ind på Google Grupper. Vær opmærksom på, at du ikke kan logge ind på din Google-konto med dette kaldenavn.

Sådan ændrer du brugernavn i Google Grupper:

1. Log ind, og vælg "Mine grupper".
  2. Vælg Rediger ud for brugernavnet.
  3. I pop op-vinduet skal du vælge Rediger og indtaste det ønskede navn.
  4. Vælg Gem.

Bemærk! De ændringer, du foretager af dit kaldenavn i Google Grupper, kan ikke ses på siden Min konto.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.