Alternative brugernavne

Afhængigt af hvilke Google-produkter du bruger, kan du muligvis se et eller flere brugernavne ud over dit primære brugernavn øverst på Google Betjeningspanel Disse alternative brugernavne virker med din Google-konto på forskellige måder.

Nedenfor står nogle af de brugernavne, du muligvis kan se på dit Betjeningspanel. Klik på linkene for at læse mere.

Alternativ e-mail-adresse

Du kan have føjet en alternativ e-mail-adresse til din konto ved at klikke på linket Rediger ud for "E-mail-adresser" på siden Min konto. Du kan bruge din alternative e-mail-adresse til at logge på din Google-konto samt til at genoprette din adgangskode.

Hvis du har føjet en alternativ e-mail-adresse til din konto, får du den vist under dit primære brugernavn på siden Min konto.

Sådan ændrer du din alternative e-mail-adresse:

1. Log ind på din konto.
    2. Klik på Rediger ud for "E-mail-adresser" på siden Min konto.
    3. Indtast en ny e-mail-adresse, eller fjern uønskede e-mail-adresser under "Tilføj en alternativ e-mail-adresse til din konto".
    4. Klik på Gem.

Kaldenavn

Du har muligvis føjet et kaldenavn til din konto ved at klikke på Rediger ud for "E-mail-adresser" på siden Min konto.

Hvis du har føjet et kaldenavn til din konto, får du det vist under dit primære brugernavn i Betjeningspanel. Bemærk, at kaldenavne ikke er entydige, dvs. at et kaldenavn kan være knyttet til flere forskellige Google-konti. Du kan ikke logge ind på din Google-konto med et kaldenavn.

Sådan redigerer du dit kaldenavn til Google Konti:

1. Log ind på din konto.
    2. Klik på Rediger ud for "E-mailadresser" på siden Min konto.
    3. Indtast et nyt kaldenavn, eller slet dit nuværende kaldenavn, hvis du slet ikke ønsker at have et.
    4. Klik på Gem.

Navn på Picasa Webalbum

Navnet på dit Picasa Webalbum vises ud for dit profilbillede. Processen for oprettelsen eller ændring af navnet varierer alt efter, om du har forbundet din Picasa Webalbum-tjeneste med Google-profiler.

Picasa Webalbum uden Google-profil:

1. Log ind på Picasa Webalbum.
    2. Klik på tandhjulsikon tandhjulsikonet øverst på siden, og vælg Fotoindstillinger.
    3. På fanen Generelt i sektionen "Dit kaldenavn" skal du indtaste det kaldenavn, du vil have vist.
    4. Klik på Gem.

Picasa Webalbum med en linket Google-profil:

Du kan oprette eller ændre dit visningsnavn via Google-profiler. Du skal blot følge disse trin:

1. Log ind på Picasa Webalbum.
    2. Klik på tandhjulsikon tandhjulsikonet øverst på siden, og vælg Fotoindstillinger.
    3. Klik på fanen Generelt.
    4. I afsnittet "Dit kaldenavn" skal du klikke på linket "Rediger din profil".
    5. Skift dit navn på Google-profiler, og klik på Gem ændringer.

Bemærk! Som standard er dit kaldenavn i Picasa Webalbum dit id-nummer til din Google-profil, når du tilmelder dig tjenesten. Du finder dit id til din Google-profil i webadressen til din profil: http://profiles.google.com/[dit unikke id-nummer til din Google-profil].

Du kan finde dit Picasa-kaldenavn på Googles Betjeningspanel – husk, at du ikke kan logge ind med dit Picasa-kaldenavn.

Det tidligere brugernavn er ikke tilknyttet Gmail

Hvis du har tilføjet Gmail til en eksisterende Google-konto, og du bekræftede den oprindelige e-mailadresse, du brugte til at logge ind på din konto, vil den e-mailadresse stadig kunne ses på Google Dashboard . Den vises som et andet brugernavn, når du har føjet Gmail til din konto.

Hvis du ønsker at slette den oprindelige e-mail-adresse fra din konto, skal du blot logge på og klikke på Rediger ud for "E-mail-adresser". Klik derefter på Fjern ud for den e-mail-adresse, du vil fjerne fra din konto. Hvis du ikke sletter den, vil du stadig kunne logge ind med den.

Hvis du ikke har bekræftet den oprindelige e-mail-adresse, vil den ikke længere være tilknyttet din konto, når du har tilføjet Gmail.

Tidligere Gmail-brugernavn

Hvis du tidligere har brugt Gmail, men besluttede at slette det fra din Google-konto, vil dit gamle Gmail-brugernavn stadig kunne ses i Google Betjeningspanel. Du kan stadig logge ind med dette brugernavn, men du kan ikke åbne din indbakke. Få flere oplysninger om, hvordan du genopretter Gmail for din konto.

Google Talk-brugernavn

Hvis du er Google Talk-bruger, vil dit Talk-brugernavn også blive vist på Google Betjeningspanel. Du kan logge ind med dit Google Talk-brugernavn, men du kan ikke fjerne det fra din konto. Hvis du vil føje Gmail til din Google-konto, vil dit Talk-brugernavn blive brugt som dit Gmail-brugernavn.

Dit Google Talk-brugernavn kan ikke ændres, uden at der oprettes en ny Google-konto. Men du kan ændre dit alias, der er det visningsnavn, der vises til andre brugere, når de føjer dig til deres kontaktliste. Hvis du allerede er føjet til dine venners kontaktliste, vil dit visningsnavn ikke blive ændret, når du opdaterer dit alias.

Google Talk-alias

Dit Google Talk-alias er det, visningsnavn, der vises til andre brugere, når de føjer dig til deres kontaktliste. Hvis du allerede er føjet til dine venners kontaktliste, vil dit visningsnavn ikke blive ændret, når du opdaterer dit alias.

Sådan ændrer du dit alias:

1. Log ind på Google Talk.
    2. Klik på Indstillinger øverst på din venneliste.
    3. Marker Generelt langs vinduets venstre side, og klik på Kontoindstillinger.
    4. Klik på Rediger ved siden af Personlige oplysninger.
    5. Udfyld et af eller begge felterne Fornavn og Efternavn.
    6. Klik på Gem.

Google Grupper-brugernavn

Hvis du tilmelder dig en Google-gruppe, bliver du bedt om at angive et kaldenavn til brug med gruppen. Du kan se dette kaldenavn under "Min profil og statistikker", hvis du logger på Google Grupper. Bemærk, at du ikke kan logge ind på din Google-konto med dette kaldenavn.

Sådan ændrer du dit Google Grupper-kaldenavn:

1. Log ind, og klik på linket Administrer mine medlemskaber nederst i afsnittet Mine Grupper på hovedsiden i Google Grupper.
    2. Angiv det kaldenavn, du vil bruge til hver enkelt gruppe, du har tilmeldt dig, eller udpeg et kaldenavn for alle grupper.
    3. Gem dine ændringer, når du er færdig.

Bemærk: De ændringer, du foretager af dit kaldenavn i Google Grupper, afspejles ikke på siden Min konto.

YouTube-brugernavn

Hvis du har linket din YouTube-konto til en eksisterende Google-konto, vi det brugernavn blive vist i Google Betjeningspanel. Når du linker din YouTube-konto til en eksisterende Google-konto, bliver de begge forbundet, så du skal logge ind med dit eksisterende Google Konto-brugernavn og din Google Konto-adgangskode. Du vil ikke længere kunne logge ind med brugernavnet og adgangskoden til din YouTube-konto. Flere oplysninger.

I øjeblikket kan du ikke ændre dit YouTube-brugernavn – der er simpelthen for mange oplysninger tilknyttet hver konto. Du kan dog oprette en ny YouTube-konto med det brugernavn, du ønsker.

Hvis siden Min konto viser et brugernavn, som du ikke har føjet til din Google-konto, og du mener, at din konto kan være kompromitteret, skal du se vores vejledning til fejlfinding.