Administrer din brandkonto

Det har tidligere været muligt at bruge brandkonti med en række forskellige Google-tjenester. Fra og med den 4. august 2021 kan brandkonti kun linkes til YouTube-kanaler. De bliver markeret som "(begrænset til YouTube)". Denne opdatering påvirker ikke eksisterende brandkonti, men kun konti, der er oprettet efter den 4. august 2021.

Du kan konfigurere og administrere en konto specifikt for dit brand. Du kan bruge YouTube med din brandkonto til at skabe en tilstedeværelse på nettet.

Tip! Hvis du har en Google-konto via en folkeskole eller ungdomsuddannelse, kan du ikke bruge den til at oprette en brandkonto.

Sådan fungerer brandkonti

Sådan adskiller brandkonti sig fra almindelige Google-konti

Brandkonti kan knyttes til en YouTube-kanal, men ikke til andre Google-tjenester. Du og andre kan i fællesskab administrere en brandkonto via jeres egne Google-konti. Du behøver hverken et separat brugernavn eller en separat adgangskode. En konto kan have flere ejere og administratorer, eller den kan være administreret af en enkeltperson.

• Ejere kan foretage de fleste handlinger og bestemme, hvem der administrerer kontoen. En konto skal have én primær ejer.
  • Forumadministratorer kan udføre de samme handlinger som administratorer, men de kan ikke bruge YouTube.

Opret en brandkonto

Du kan oprette en konto til din virksomhed eller dit brand, når du opretter en YouTube-kanal.

Se dine brandkonti

Du kan finde alle dine brandkonti og skifte mellem dem.

Se dine konti

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg en konto under "Dine brandkonti".

Få flere oplysninger om, hvordan du skifter mellem konti.

Foretag ændringer på dine konti

Rediger grundlæggende oplysninger

Du kan tilføje, ændre eller fjerne grundlæggende oplysninger om din virksomhed eller dit brand.

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg den konto, du vil redigere.
  4. Tryk på Rediger kontooplysninger.
  5. Tryk på Rediger Rediger i den sektion, du vil ændre.
    • Valgfrit: Du kan muligvis se Tilføj oplysninger Tilføj oplysninger nederst til højre. Du kan trykke på ikonet for at føje flere oplysninger til din konto.
  6. Tilføj, rediger eller fjern de ønskede oplysninger.

Se, hvordan du kan administrere, hvilke oplysninger der deles.

Lav om på, hvem der administrerer en konto

Hvis du ejer en brandkonto, kan du tilføje personer, som kan hjælpe med at administrere den. Du kan bestemme, hvor meget kontrol hver person har over kontoen.

Se, hvordan du føjer nye administratorer til en konto.

Vælg, hvornår du vil have mails
  1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Tryk på Mailpræferencer.
  4. Rediger, hvornår du vil underrettes om dine konti. Dine ændringer gemmes automatisk.

Slet eller gendan en brandkonto

Du kan kun slette en brandkonto, hvis du er ejeren. Hvis du sletter kontoen, fjernes alt kontoens indhold i alle Google-tjenester.

Vigtigt! Før du kan slette eller gendanne en konto, skal du have været ejer af kontoen i 7 dage. Hvis du har været ejer i mindre end 7 dage, får du en fejlmeddelelse.

Slet en konto
  1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg den konto, du vil slette.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Angiv din adgangskode.
  6. Læs oplysningerne omhyggeligt, og acceptér vilkårene.
  7. Tryk på Slet konto.
Gendan en konto

Hvis du for nylig har slettet din konto, kan du muligvis gendanne den.

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Tryk på Slettede konti.
  4. Tryk på Gendan denne brandkonto Gendan denne brandkonto ud for den konto, du vil gendanne. Den gendannede konto vises på din liste over brandkonti.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.