Gestionar un compte de marca

Podeu configurar i gestionar un compte específicament per a la vostra marca. Amb aquest compte podeu fer servir determinats serveis, com ara YouTube, per tenir presència en línia.

Consell: si teniu un Compte de Google d'un centre d'educació primària o secundària, no podeu utilitzar-lo per crear un compte de marca.

Com funcionen els comptes de marca

Diferències entre els comptes de marca i els Comptes de Google normals

Diferents persones podeu gestionar conjuntament un compte de marca mitjançant els vostres Comptes de Google. No us caldran un nom d'usuari ni una contrasenya diferents. El compte pot tenir diversos propietaris i gestors.

• Els propietaris poden dur a terme la majoria d'accions i controlen qui gestiona el compte. Tots els comptes han de tenir un propietari principal.
  • Els gestors poden utilitzar els serveis de Google que admeten els comptes de marca, com ara compartir fotos a Google Fotos o publicar vídeos a YouTube.
  • Els gestors de comunicacions poden fer les mateixes coses que els gestors, amb la diferència que no poden utilitzar YouTube.
Serveis de Google que admeten comptes de marca

Amb el vostre compte, podeu utilitzar determinats serveis, com ara Google Fotos o YouTube. Amb el compte de marca, podreu comunicar-vos amb clients i fans, connectar-vos-hi i compartir-hi informació.

Per gestionar qui pot veure els vostres continguts i interaccionar-hi, podeu ajustar la configuració de cada servei.

Crear un compte de marca

En alguns serveis de Google, podeu crear un compte per a la vostra empresa o marca. Per exemple, podeu crear un compte de marca en crear un canal de YouTube.

Cercar els comptes de marca

Podeu cercar tots els vostres comptes de marca i canviar d'un compte a un altre.

Cercar els comptes

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. A "Els teus comptes de marca", trieu un compte.

Canviar d'un compte a un altre

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu al servei de Google que vulgueu utilitzar.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Tots els teus comptes de marca.
  4. Trieu el compte que vulgueu utilitzar. Si no veieu el vostre compte, és possible que el servei no admeti comptes de marca.

Fer canvis als vostres comptes

Editar la informació bàsica

Podeu afegir, modificar o suprimir la informació bàsica sobre la vostra empresa o marca. Els canvis que feu s'apliquen a tots els serveis de Google. Seguiu els passos següents:

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Trieu el compte que vulgueu modificar.
  4. Toqueu Edita la informació del compte.
  5. A la secció que voleu modificar, toqueu Edita Edita.
    • Opcional: és possible que a la part inferior dreta trobeu l'opció Afegeix informació Afegeix informació. Podeu tocar-la per afegir més informació al compte.
  6. Afegiu, modifiqueu o suprimiu la informació que vulgueu.

Obteniu informació sobre com podeu controlar quina informació es comparteix.

Canviar la persona que gestiona un compte

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar-lo. Podeu decidir el grau de control que cada persona té del compte.

Obteniu informació sobre com podeu afegir gestors nous a un compte.

Triar quan es volen rebre correus electrònics
  1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Toqueu Preferències de correu electrònic.
  4. Canvieu quan voleu rebre notificacions sobre els comptes. Els canvis es desaran automàticament.

Suprimir o restaurar un compte de marca

Només podeu suprimir un compte de marca si en sou propietari. Si suprimiu el compte, tot el seu contingut se suprimirà de tots els serveis de Google.

Important: ha de fer almenys set dies que sou propietari d'un compte per poder suprimir-lo o restaurar-lo. Si fa menys temps, rebreu un missatge d'error.

Suprimir un compte

Important: si el vostre compte de marca està enllaçat a un compte de Google My Business, no podeu suprimir-lo. Tanmateix, si se suprimeix la fitxa de Google My Business, se suprimiran tots els comptes de marca que hi estiguin connectats.

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Trieu el compte que voleu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix el compte.
  5. Introduïu la contrasenya.
  6. Llegiu la informació atentament i accepteu les condicions.
  7. Toqueu Suprimeix el compte.
Restaurar un compte

Si heu suprimit el compte recentment, és possible que el pugueu recuperar.

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Toqueu Comptes suprimits.
  4. Al costat del compte que voleu restaurar, toqueu Restaura aquest compte de marca Restaura aquest compte de marca. El compte restaurat es mostrarà a la vostra llista de comptes de marca.