Comprovar si un compte existeix

Si heu provat d'iniciar la sessió, però no recordeu el vostre nom d'usuari, podem provar de trobar-lo amb la informació que vau proporcionar en registrar-vos.

Recupereu el nom d'usuari

• Si trobem un compte amb informació coincident: us demanarem que verifiqueu que en sou el propietari. Proporcioneu respostes tan precises com sigui possible. Obteniu més informació sobre com podeu recuperar l'accés a un compte.
  • Si no trobem cap compte amb informació coincident: us ho notificarem. Comproveu si hi ha errors tipogràfics o proveu una adreça electrònica o un número de telèfon diferents. Si tot i així no trobem cap coincidència, podeu crear un compte nou.

Un cop hàgiu accedit al compte, podeu gestionar les adreces electròniques.

Error "No hem pogut trobar el teu Compte de Google" en iniciar la sessió

Si us heu registrat anteriorment per crear un Compte de Google, i no recordeu el nom d'usuari o l'adreça electrònica que heu utilitzat, podeu provar de recuperar-lo.

Seguiu els passos de la secció anterior per recuperar el compte.

Error "Aquesta adreça electrònica ja s'està utilitzant" durant el registre

Una adreça electrònica no es pot utilitzar per registrar-se en més d'un Compte de Google. Si aquesta adreça electrònica és vostra, és possible que passi el següent:

• Ja us heu registrat per crear un Compte de Google : seguiu les instruccions de recuperació del compte de la secció de dalt per obtenir ajuda.
  • Teniu una sessió de visitant de Google Workspace enllaçada a aquesta adreça electrònica. Si se us convida a col·laborar en fitxers de Google Drive com a visitant, amb l'adreça electrònica i el PIN, heu de suprimir aquesta sessió de visitant abans no utilitzeu l'adreça electrònica per registrar-vos i crear un compte nou. Obteniu informació sobre com podeu suprimir la sessió de visitant.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.