Återskapa ett raderat användarnamn

Så länge du inte har raderat hela Google-kontot kan du återfå användarnamnet för Gmail genom att göra så här:

1. Logga in med https://www.google.com/accounts e-postadressen som för närvarande är kopplad till ditt konto i Google.

Obs! Om du raderade Gmail från ditt konto men inte raderade hela kontot är det högst sannolikt att du fortfarande kan logga in med din alternativa e-postadress (som numera är ditt huvudsakliga användarnamn). Om du inte kan logga in med den här e-postadressen har du kanske raderat hela kontot. Om så är fallet kan du inte återskapa ditt användarnamn för Gmail.

2. Besök registreringssidan för Gmail medan du fortfarande är inloggad på ditt konto i Google så blir ditt gamla användarnamn för Gmail ifyllt i användarnamnsfältet.

3. Fyll i formuläret, ange lösenordet för det befintliga Google-kontot och klicka på Fortsätt.

När detta är klart bör du kunna använda Gmail igen för att skicka och ta emot e-post.