Poistetun käyttäjänimen palauttaminen

Jos et poistanut koko Google-tiliä, saatat saada Gmail-käyttäjänimen takaisin seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://www.google.com/accounts käyttämällä Google-tiliisi tällä hetkellä liitettyä sähköpostiosoitetta.

Huomaa: jos poistit tilistäsi Gmailin, mutta et poistanut koko tiliä, pystyt todennäköisesti edelleenkin kirjautumaan vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteellasi, joka on nyt ensisijainen käyttäjänimesi. Jos et pysty kirjautumaan tällä sähköpostiosoitteella, olet saattanut poistaa koko tilin. Tässä tapauksessa et voi palauttaa Gmail-käyttäjänimeä.

2. Siirry Gmailin rekisteröitymissivulle ollessasi yhä kirjautuneena sisään Google-tiliisi. Vanha Gmail-käyttäjänimesi näkyy valmiiksi käyttäjänimikentässä.

3. Täytä lomake, anna nykyinen Google-tilin salasana ja valitse Jatka.

Tämän vaiheen jälkeen sinun pitäisi voida lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä kyseisellä Gmail-tilillä.