Uw Google-account verifiëren

Wanneer u een Google-account instelt met een e-mailadres dat niet van Google is, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het account te maken. Als u uw adres niet verifieert, kunt u geen Google-account maken.

Log in op uw e-mailadres om uw account te verifiëren

1. Terwijl u uw account maakt, ontvangt u een e-mail van Google. Open de e-mail en zoek de verificatiecode.
  2. Geef de verificatiecode op wanneer dit wordt gevraagd om het maken van uw account te voltooien.

Als u wilt controleren of uw account is geverifieerd, logt u in op uw Google-account. Is het account nog niet geverifieerd, dan ziet u een bericht waarin u wordt gevraagd uw account te verifiëren.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.