Google-tilin vahvistaminen

Kun luot Google-tilin muulla kuin Google-sähköpostiosoitteella, lähetämme vahvistuskoodin sähköpostiosoitteeseen, jonka avulla loit tilin. Jos et vahvista sähköpostiosoitettasi, Google-tiliä ei voi luoda.

Kirjaudu sähköpostiisi tilin vahvistamiseksi

1. Saat sähköpostiviestin Googlelta tilin luomisen aikana. Avaa viesti ja katso vahvistuskoodi.
  2. Kirjoita pyydettäessä vahvistuskoodi tilin luomisen viimeistelemiseksi.

Kirjaudu sisään Google-tilillesi nähdäksesi, onko tilisi vahvistettu. Jos tiliäsi ei ole vielä vahvistettu, näet siitä kertovan ilmoituksen.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.