Blokkér eller opphev blokkering av andres kontoer

For å unngå uønsket interaksjon kan du blokkere andre brukere i bestemte Google-produkter, for eksempel Hangouts eller Foto. Når du blokkerer, blokkerer du en bestemt Google-konto.

For å blokkere andre personers kontoer, bruk «Blokkér»-handlingen i et av disse produktene.

Bruk den eldre versjonen av Hangouts til å blokkere en konto

Når du blokkerer noen i den eldre versjonen av Hangouts (hangouts.google.com), blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Blokkeringer gjelder ikke for Hangouts On Air. Finn ut hvordan du blokkerer brukere i Hangouts.

Bruk Google Chat for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen i Google Chat (chat.google.com), blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Finn ut hvordan du blokkerer brukere i Google Chat.

Bruk Google Foto for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen i Google Foto, blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Finn ut hvordan du blokkerer brukere i Google Foto.

Bruk Google Maps for å blokkere kontoer

Blokkér brukerprofiler

Du kan bruke en mobilenhet til å blokkere noen fra å finne profilen din i Maps. Google Maps informerer ikke personene om at du har blokkert dem. Når du blokkerer en brukerprofil i Google Maps, blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Viktig: Personer du blokkerer, kan fremdeles finne bidragene dine i Google Maps, men de finner dem ikke i profilen din. Hvis en blokkert bruker ikke er logget på kontoen du har blokkert, kan vedkommende også finne bidragene dine.

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Naviger til brukerprofilen du vil blokkere. Du finner brukerprofiler
    • øverst i innlegg eller anmeldelser fra brukeren
    • i «Følger»-fanen din, hvis du følger vedkommende
    • i «Følgere»-fanen din, hvis vedkommende følger deg
    • i «For deg»-delen – trykk på vedkommendes profilbilde
  3. ved siden av vedkommendes navn – trykk på Mer Mer og så Blokkér brukeren

Tips: Hvis du følger noen, men ikke ønsker å se vedkommendes innhold lenger, kan du slutte å følge brukeren i stedet for å blokkere vedkommende.

Blokkér posisjonsforespørsler

Når du blokkerer en posisjonsforespørsel i Google Maps, blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Finn ut hvordan du deler posisjonsdata og blokkerer posisjonsforespørsler i Google Maps.

Bruk YouTube for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen på YouTube, blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Du kan blokkere noen på YouTube via direktechatten eller via varselinnboksen din, hvis hen har nevnt kanalen din eller delt innholdet ditt i et innlegg.

Tips: Du må ha minst 1000 abonnenter for å bruke @nevninger eller dele innhold i innlegg.

Bruk Google Pay India for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen i Google Pay India, blokkeres vedkommendes konto i alle produktene som er oppført på denne siden.

Finn ut hvordan du blokkerer personer i Google Pay India.

Bruk Disk for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen i Google Disk på en datamaskin, blokkeres den kontoen i alle produktene som er oppført på denne siden.

Finn ut hvordan du blokkerer brukere i Disk.

Finn blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Administrer Google-kontoen din. Gå til myaccount.google.com hvis du ikke bruker Gmail.
  1. Trykk på Folk og deling øverst.
  2. Trykk på Blokkert under «Kontakter».
  3. Du ser en liste over kontoer du har blokkert i diverse Google-produkter. For å oppheve blokkeringen av noen, velg Fjern Fjern ved siden av vedkommendes navn.

Tips: Listen over «Blokkerte brukere» inkluderer ikke

• kontoer som er blokkert gjennom YouTube-kanaler eller -direktechatter
  • blokkerte e-postadresser
  • telefonnumre du har blokkert med telefonappen på iPhone

Blokkér e-postadresser eller telefonnumre

I tillegg til å blokkere Google-kontoen til en bruker kan du også velge å blokkere telefonnumre eller e-postadresser. Disse blokkeringene blokkerer ikke brukere i alle Google-produktene som er oppført på denne siden. Du kan for eksempel

E-postadresser som er blokkert i Gmail, og telefonnumre som er blokkert i telefonappen, vises ikke i «Blokkerte brukere»-delen av kontoen din. De blokkeres heller ikke i andre Google-produkter.

Telefonnumre som er blokkert i Google Fi eller Google Voice, vises i «Blokkerte brukere»-delen av kontoen din. De gjelder for Google Fi og Google Voice, men ikke andre Google-produkter.