Tilien estäminen ja estojen kumoaminen

Ei-toivotut käyttäjät on mahdollista estää tietyissä Googlen tuotteissa, kuten Google Chatissa ja Kuvissa. Kun estät käyttäjän, estät samalla tietyn Google-tilin.

Voit estää toisen käyttäjän tilin seuraavilla tavoilla eri tuotteissa:

Tilin estäminen Google Chatissa

Kun estät jonkun Google Chatissa (chat.google.com), hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa tuotteissa.

Katso, kuinka voit estää käyttäjiä Google Chatissa.

Käyttäjätilin estäminen Google Kuvissa

Kun estät jonkun Google Kuvissa, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Katso, kuinka voit estää käyttäjiä Google Kuvissa.

Tilin estäminen Google Mapsissa

Käyttäjäprofiilin estäminen

Voit estää mobiililaitteella tiettyä henkilöä löytämästä profiiliasi Mapsista. Google Maps ei kerro hänelle, että estit hänet. Kun estät käyttäjäprofiilin Google Mapsissa, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Tärkeää: Estämäsi ihmiset saattavat silti löytää lisäämäsi sisällön Google Mapsista, mutta he eivät löydä sitä profiilistasi. Jos estetty käyttäjä ei ole kirjautuneena estämällesi tilille, hän voi löytää lisäämäsi sisällön.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Siirry käyttäjäprofiiliin, jonka haluat estää. Käyttäjäprofiilin voit löytää
    • kyseisen käyttäjän kirjoittaman postauksen tai arvostelun yläreunasta
    • Seurataan-välilehdeltä, jos seuraat häntä
    • Seuraajat-välilehdeltä, jos hän seuraa sinua
    • Sinulle-osiosta henkilön profiilikuvaa napauttamalla.
  3. Valitse henkilön nimen vierestä Lisää Lisääja sitten Estä käyttäjä.

Vinkki: Jos seuraat jotakuta, mutta et enää halua nähdä hänen sisältöään, voit lopettaa seuraamisen estämisen sijaan.

Sijaintipyynnön estäminen

Kun estät sijaintipyynnön Google Mapsissa, kyseinen henkilö estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Lue lisää sijaintitietojen jakamisesta ja sijaintipyyntöjen estämisestä Google Mapsissa.

Tilin estäminen YouTubessa

Kun estät jonkun YouTubessa, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa tuotteissa.

Voit estää jonkun YouTubessa live-chatin tai ilmoituspostilaatikon kautta, jos kyseinen henkilö mainitsi kanavasi tai jakoi sisältöäsi postauksessa.

Tilin estäminen Intian Google Paylla

Kun estät jonkun Intian Google Payssa, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjän estämisestä Intian Google Payssa.

Tilin estäminen Drivessa

Kun estät jonkun Google Driven tietokoneversiossa, hänen tilinsä estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa tuotteissa.

Katso, kuinka voit estää käyttäjiä Drivessa.

Tilin estäminen Tallentajassa

Kun estät jonkun Tallentajassa, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Katso, kuinka voit estää käyttäjiä Tallentajassa.

Tilin estäminen Meetissä

Kun estät jonkun Meetissä, hänet estetään kaikissa tällä sivulla mainituissa tuotteissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä Meetissä.

Estettyjen tilien näkeminen ja eston kumoaminen

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Ihmiset ja jakaminen.
  2. Valitse Yhteystiedot-kohdasta Estetyt.
  3. Näet tilit, jotka olet estänyt Googlen eri tuotteissa. Voit kumota eston valitsemalla henkilön nimen vierestä Poista Poista

Vinkki: Estettyjen käyttäjien joukossa ei ole

• YouTube-kanavien tai ‑live-chatin kautta estettyjä tilejä
  • estettyjä sähköpostiosoitteita
  • iPhonen puhelinsovelluksella estettyjä puhelinnumeroita.

Sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron estäminen

Käyttäjän Google-tilin estämisen lisäksi voit mahdollisesti estää myös käyttäjän puhelinnumeron tai sähköpostin. Estot eivät koske kaikkia tällä sivulla mainittuja Googlen tuotteita. Voit esimerkiksi

Gmailissa estetyt sähköpostiosoitteet ja puhelinsovelluksessa estetyt puhelinnumerot eivät näy tilin Estetyt käyttäjät ‑osiossa. Estot eivät myöskään ole voimassa muissa Googlen tuotteissa.

Google Fissä, Google Voicessa tai Google Meetissä estetyt puhelinnumerot näkyvät tilin "Estetyt käyttäjät" ‐osiossa. Estot ovat voimassa Google Fissä, Google Voicessa ja Google Meetissä, mutta eivät muissa Googlen tuotteissa.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.