Bloquejar o desbloquejar comptes d'altres persones

Podeu evitar interaccions no desitjades bloquejant altres usuaris en determinats productes de Google, com ara Hangouts o Fotos. El bloqueig s'aplica quan aquestes persones inicien la sessió al seu Compte de Google.

Per bloquejar el compte d'una altra persona, utilitzeu l'acció "Bloqueja" en un d'aquests productes.

Utilitzar Hangouts per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Hangouts, el compte d'aquesta persona també queda bloquejat en tots els productes que figuren a la secció "Bloquejar un compte".

Els bloquejos no s'apliquen a Hangouts en directe. Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Hangouts.

Utilitzar Google Fotos per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Fotos, el compte d'aquesta persona també queda bloquejat en tots els productes que figuren a la secció "Bloquejar un compte".

Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Google Fotos.

Utilitzar Google Maps per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Maps, el compte d'aquesta persona també queda bloquejat en tots els productes que figuren a la secció "Bloquejar un compte".

Nota: només podeu bloquejar comptes mitjançant Google Maps des d'un dispositiu mòbil.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Seleccioneu Compartició d'ubicació.
  4. Toqueu la persona amb qui compartiu la ubicació.
  5. Toqueu Més Més i després Bloqueja i després Bloqueja.
Utilitzar YouTube per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a YouTube a través del seu canal o d'un xat en directe, el compte d'aquesta persona no queda bloquejat en cap altre producte.

Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar usuaris a YouTube a través de canals i a través de xats en directe.

Quan bloquegeu un contacte de YouTube, el compte d'aquesta persona també queda bloquejat en tots els productes que figuren a la secció "Bloquejar un compte".

Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar contactes de YouTube.

Utilitzar Google Pay Índia per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Pay Índia, el compte d'aquesta persona també queda bloquejat en tots els productes que figuren a la secció "Bloquejar un compte".

Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar algú a Google Pay Índia.

Consultar els comptes bloquejats o desbloquejar un usuari

1. Aneu a la secció Usuaris bloquejats del compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Veureu una llista de comptes que heu bloquejat als productes de Google.
  3. Per desbloquejar un usuari, al costat del nom de la persona en qüestió, seleccioneu Suprimeix. Suprimeix

Nota: la llista "Usuaris bloquejats" no inclou els elements següents:

• els comptes bloquejats a través de canals de YouTube o de xats en directe
  • les adreces electròniques i els números de telèfon bloquejats

Bloquejar una adreça electrònica o un número de telèfon

En alguns productes de Google, podeu bloquejar adreces electròniques o números de telèfon. Per exemple, podeu fer el següent:

Els bloquejos d'aquest tipus, que no afecten comptes, no es mostren a la secció Usuaris bloquejats del Compte de Google. Tampoc no s'apliquen a altres productes de Google.