Bloquejar o desbloquejar comptes d'altres persones

Per evitar les interaccions no desitjades, podeu bloquejar altres usuaris en determinats productes de Google, com ara Google Chats o Fotos. Quan feu un bloqueig, bloquegeu un Compte de Google concret.

Per bloquejar el compte d'una altra persona, utilitzeu l'acció "Bloqueja" en un d'aquests productes.

Utilitzar Google Chat per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Chat (chat.google.com), el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Google Chat.

Utilitzar Google Fotos per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Fotos, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Google Fotos.

Utilitzar Google Maps per bloquejar un compte

Bloquejar un perfil d'usuari

Podeu utilitzar un dispositiu mòbil per bloquejar algú i evitar que pugui trobar el vostre perfil a Maps. Google Maps no li farà saber que l'heu bloquejat. Quan bloquegeu un perfil d'usuari a Google Maps, el compte d'aquesta persona també es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Important: pot ser que les persones que bloquegeu puguin continuar veient les vostres contribucions a Google Maps, però no al vostre perfil. Així mateix, si un usuari bloquejat no té la sessió iniciada al compte que heu bloquejat, podrà veure les vostres contribucions.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Navegueu fins al perfil d'usuari que voleu bloquejar. Podeu trobar els perfils d'usuari:
    • A la part superior d'una publicació o ressenya de l'usuari en qüestió.
    • A la pestanya "Seguint", si el seguiu.
    • A la pestanya "Seguidors", si us segueix.
    • A la secció "Per a tu". Toqueu la seva foto de perfil.
  3. Al costat del nom de la persona, toqueu Més Més i, a continuació, Bloqueja l'usuari.

Consell: si seguiu algú i ja no voleu veure el seu contingut, podeu deixar de seguir-lo en lloc de bloquejar-lo.

Bloquejar una sol·licitud d'ubicació

Quan bloquegeu una sol·licitud d'ubicació a Google Maps, el compte de la persona en qüestió es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu compartir dades d'ubicació i bloquejar sol·licituds d'ubicació a Google Maps.

Utilitzar YouTube per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a YouTube, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Podeu bloquejar algú a YouTube a través del xat en directe o mitjançant la safata d'entrada de notificacions si aquesta persona ha mencionat el vostre canal o ha compartit el vostre contingut a través d'una publicació.

Utilitzar Google Pay a l'Índia per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Pay a l'Índia, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar algú a Google Pay a l'Índia.

Utilitzar Drive per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Google Drive en un ordinador, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Drive.

Utilitzar la gravadora per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a la gravadora, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar usuaris a la gravadora.

Utilitzar Meet per bloquejar un compte

Quan bloquegeu algú a Meet, el seu compte es bloqueja en tots els productes que figuren en aquesta pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar usuaris a Meet.

Trobar els comptes bloquejats o desbloquejar algú

1. A l'ordinador, a la part superior dreta, feu clic a la vostra foto de perfil o inicial i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. Feu clic a Persones i compartició.
  3. A la secció "Contactes", feu clic a Bloquejats.
  4. Hi trobareu una llista dels comptes que heu bloquejat als productes de Google. Per desbloquejar algú, al costat del nom de la persona en qüestió, seleccioneu Suprimeix Suprimeix

Consell: la llista "Usuaris bloquejats" no inclou els elements que indiquem a continuació.

• Els comptes bloquejats a través de canals o xats en directe de YouTube.
  • Les adreces electròniques bloquejades.
  • Els números de telèfon que heu bloquejat amb l'aplicació de telèfon del dispositiu Android o iPhone.

Bloquejar una adreça electrònica o un número de telèfon

A més de bloquejar el Compte de Google d'un usuari, és possible que també tinguis l'opció de bloquejar-ne el número de telèfon o l'adreça electrònica. Aquests bloquejos no afecten els usuaris en tots els productes de Google que s'enumeren en aquesta pàgina. Per exemple, pots:

Les adreces electròniques bloquejades a Gmail i els números de telèfon bloquejats a l'aplicació Telèfon no es mostren a la secció Usuaris bloquejats del teu compte. Tampoc no tenen cap efecte en altres productes de Google.

Els números de telèfon bloquejats a Google Fi, Google Voice o Google Meet es mostren a la secció "Usuaris bloquejats" del teu compte. Tenen efecte a Google Fi, Google Voice i Google Meet, però no en altres productes de Google.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda