Slå ihop konton

För närvarande är det inte möjligt att slå ihop Google-konton. Däremot kan du överföra data från ett konto till ett annat produkt för produkt. Om du vill börja använda en ny produkt behöver du inte skapa ett nytt Google-konto. Logga in med ditt gamla Google-konto och titta på den här listan med produkter som första steg.

Om du inte har Gmail kan du lägga till det i kontot när som helst.

Om du har registrerat dig för Gmail utan att lägga till det i ett befintligt konto har du nu två separata konton.

Obs! Om du lägger till en ny Gmail-adress i ditt Google-konto kan du inte välja ett gammalt Gmail-användarnamn. (Även om du raderar det andra kontot med Gmail kan du inte återanvända Gmail-användarnamnet.)