Accounts samenvoegen

Momenteel is het niet mogelijk om verschillende Google-accounts samen te voegen. Als u echter uw gegevens van het ene account naar het andere wilt overzetten, kunt u dit per product doen. Als u een nieuw product wilt gaan gebruiken, hoeft u geen nieuw Google-account te maken. Meld u aan met uw bestaande Google-account en bekijk deze lijst met producten om aan de slag te gaan.

Als u nog geen Gmail heeft, kunt u dit programma op elk gewenst moment toevoegen aan uw account.

Als u al bent aangemeld voor Gmail en bent vergeten dit product toe te voegen aan uw bestaande account, heeft u twee verschillende accounts.

Opmerking: als u een nieuw Gmail-adres toevoegt aan uw Google-account, kunt u geen bestaande Gmail-gebruikersnaam kiezen (zelfs wanneer u het andere Gmail-account verwijdert, kunt u de Gmail-gebruikersnaam niet opnieuw gebruiken).