Fletning af konti

Du kan ikke flette separate Google-konti i øjeblikket. Hvis du vil overføre dine data fra en konto til en anden, kan du dog muligvis gøre dette for hvert enkelt produkt. Hvis du vil begynde at bruge et nyt produkt, behøver du dog ikke oprette endnu en Google-konto. Du kan bare logge ind med din eksisterende Google-konto og se denne liste over produkter for at komme i gang.

Hvis du ikke har Gmail, kan du føje det til din konto, når du vil.

Hvis du har tilmeldt dig Gmail, men endnu ikke har føjet funktionen til din nuværende konto, har du nu to separate konti.

Bemærk: Hvis du føjer en Gmail-adresse til din Google-konto, kan du ikke vælge et eksisterende Gmail-brugernavn (du kan ikke genbruge Gmail-brugernavnet, selvom du sletter den anden konto med Gmail).