Fletning af konti

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at flette separate Google-konti. Du kan dog godt overføre data fra én konto til en anden for hvert produkt. Hvis du vil begynde at bruge et nyt produkt, behøver du ikke at oprette endnu en Google-konto. Du logger bare ind med din eksisterende Google-konto og går til denne liste over produkter for at starte.

Hvis du slet ikke har Gmail, kan du føje det til din konto når som helst.

Hvis du har tilmeldt dig Gmail, men endnu ikke har føjet det til din nuværende konto, har du nu to separate konti.

Bemærk! Hvis du føjer en ny Gmail-adresse til din Google-konto, kan du ikke vælge et eksisterende Gmail-brugernavn (selvom du sletter den anden konto med Gmail, kan du ikke genbruge Gmail-brugernavnet).