Combinar comptes

Actualment no es poden combinar comptes de Google independents. No obstant això, si voleu transferir les dades d'un compte a un altre, podeu fer-ho per producte. Si, d'altra banda, voleu començar a utilitzar un producte nou, no cal que creeu un altre compte de Google. Inicieu la sessió al compte de Google existent i consulteu aquesta llista de productes per començar.

Si no teniu Gmail, podeu afegir-lo al compte en qualsevol moment.

Si us heu registrat a Gmail i no l'heu afegit al compte existent, ara disposeu de dos comptes independents.

Nota: si afegiu una adreça de Gmail nova al compte de Google, no podeu triar un nom d'usuari de Gmail existent (tot i que hàgiu suprimit l'altre compte de Gmail, no podeu tornar a utilitzar-ne el nom d'usuari).

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda