Udfør det nye sikkerhedstjek. Beskyt din Google-konto yderligere med et tjek, der kun tager to minutter.

Administrer dine e-mailadresser

Vælg, hvilke e-mailadresser der skal bruges til f.eks. at logge ind på din Google-konto, få adgang til din konto igen, hvis du mister adgangen, og få oplysninger fra Google.

E-mailadressen til din Google-konto

Dette er den primære e-mailadresse til din Google-konto. Den angives som din primære e-mail, når du opretter en Google-konto, men du kan vælge en anden primær e-mail, hvis du vil.

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Google-konto:

1. Log ind på Min konto.
  2. I sektionen "Personlige oplysninger og privatliv" skal du vælge Dine personlige oplysninger og dernæst E-mail  og dernæst E-mailadresse til din Google-konto.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Hvis du bruger Gmail, er det ikke muligt at ændre dit Gmail-brugernavn. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer brugernavne.

Andre e-mailadresser

E-mailadresser fra Om mig

Disse e-mailadresser er fra din side "Om mig". Du kan styre, hvem der ser disse e-mailadresser i forskellige Google-produkter som f.eks. Drev, Fotos og Google+.

Sådan tilføjer eller redigerer du en e-mailadresse i Om mig:

1. Log ind på Om mig.
  2. Vælg Rediger Rediger i sektionen "Kontaktoplysninger – privat" eller "Kontaktoplysninger – arbejde". Hvis du ikke kan se den relevante sektion, kan du vælge Tilføj Tilføj nederst til højre.
  3. Tilføj, rediger, eller fjern din e-mailadresse under "E-mail".
  4. Vælg OK.

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer, hvad andre ser om dig i Google-produkter.

Alternative e-mailadresser

Du kan føje en e-mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til din konto og bruge den til at logge ind med, gendanne din adgangskode m.m.

Tilføj din første alternative e-mailadresse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Avanceret.
  4. Vælg Tilføj alternativ e-mailadresse ud for "Alternative e-mailadresser". Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Tilføj flere alternative e-mailadresser

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Alternative e-mailadresser.
  4. Vælg Tilføj en ny e-mailadresse. Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Få flere oplysninger om kravene til alternative e-mailadresser og om, hvordan de anvendes.

E-mail til gendannelse

Tilføj en e-mailadresse til gendannelse, så du hurtigt og sikkert kan få adgang til din konto igen, hvis du glemmer din adgangskode eller bliver låst ude.

Sådan tilføjer eller redigerer du en e-mail til gendannelse:

1. Log ind på Min konto.
  2. I sektionen "Personlige oplysninger og privatliv" skal du vælge Dine personlige oplysninger og dernæst E-mail.
  3. Vælg E-mail til gendannelse.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Få flere oplysninger om mulighederne for kontogendannelse.

E-mail til kontakt

Google sender en underretning til din e-mailadresse til kontakt, når der er vigtige oplysninger om din Google-konto eller de produkter, du bruger, som f.eks. YouTube. Google kontakter dig som standard via e-mailadressen til din Google-konto, medmindre du tilføjer en e-mail til kontakt.

Denne e-mailadresse kan være fra en hvilken som helst e-mailudbyder, men det bør være en, du jævnligt gennemser.

Sådan tilføjer du en e-mail til kontakt:

1. Log ind på Min konto.
  2. I sektionen "Personlige oplysninger og privatliv" skal du vælge Dine personlige oplysninger og dernæst E-mail.
  3. Vælg Avanceret og derefter Kontakt-e-mail.
  4. Tilføj e-mailadressen til kontakt.
  5. Der sendes nu en bekræftelse til din e-mail. Find denne i din indbakke, og vælg Bekræft.

Bemærk! Nogle Google-produkter fortsætter med at anvende e-mailadressen til din Google-konto, selvom du tilføjer en kontakt-e-mail.

Hvornår vi sender e-mails til dig

Vi bruger din e-mailadresse til at kommunikere med dig i bestemte situationer. Vi sender dig f.eks. en e-mail, når det er nødvendigt at:

• Hjælpe dig med at få adgang til din konto, når du ikke kan logge ind, eller når du har glemt din adgangskode.
  • Sende dig vigtige sikkerhedsrelaterede oplysninger om din konto, f.eks. hvis der er usædvanlig aktivitet med din e-mailadresse.
  • Sende dig opdateringer om din konto, f.eks. hvis du er ved at løbe tør for lagerplads, eller når vi har foretaget ændringer af en politik.
  • Levere en kvittering på et køb i Play Butik.
  • Sende dig opdateringer om Google-produkter og -tjenester, som du har bedt om at modtage.