Bestem, hvad andre kan se om dig i forskellige Google-tjenester

Du kan gøre nogle af oplysningerne på din Google-konto private eller synlige for alle. På denne måde bestemmer du, hvem der kan se oplysninger som f.eks. din fødselsdag og dit telefonnummer i Google-tjenester.

Tilføj, rediger eller fjern personlige oplysninger

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Personlige oplysninger.
  3. Klik på Gå til Om mig under "Vælg, hvad andre kan se".
  4. Rediger dine oplysninger:
    • Tilføj: Klik på Tilføj brugerTilføj på hver kategori, du vil føje oplysninger til.
    • Rediger: Klik på de oplysninger, du vil ændre, og klik derefter på Rediger Rediger
      • Tip! Hvis du har ændret dit navn for nylig, er du muligvis nødt til at vente, før du kan ændre det igen.
    • Fjern: Klik på de oplysninger, du vil fjerne, og klik derefter på Fjern Slet.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
Tip! Hvis du vil ændre andre kontooplysninger, f.eks. din adgangskode, skal du gå til din Google-konto.

Vælg, hvilke oplysninger der skal vises

Dit navn og billede kan ses af andre, der bruger Google-tjenester, bl.a. når du kommunikerer eller deler indhold med dem.
Tip! Når du tilføjer andre oplysninger, kan du vælge, om de skal være private eller synlige for alle.
  1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Personlige oplysninger.
  3. Klik på Gå til Om mig under "Vælg, hvad andre kan se".
  4. Under hver type af oplysninger kan du vælge, hvem der kan se dem.
  5. Vælg en af følgende:
    • Hvis du vil gøre oplysningerne private, skal du klikke på Kun dig Privat – tryk for at redigere, hvem der kan se disse oplysninger
    • Hvis du vil gøre oplysningerne synlige for alle, skal du klikke på Alle Personer.

Flere detaljer om dine oplysninger

Hvilke oplysninger, der kan vises

Her følger nogle oplysninger, du kan vise til eller skjule for andre personer, der bruger Google-tjenester:

• Din fødselsdag
  • Dit køn
  • Oplysninger om beskæftigelse, f.eks. hvor du arbejder
  • Personlige og arbejdsrelaterede kontaktoplysninger
  • Steder du har boet
  • Oplysninger om uddannelse

Brugere, du kontakter eller deler indhold med, kan muligvis se følgende oplysninger:

• Dit navn
  • Kaldenavn
  • Profilbillede
  • Forsidebillede
  • Mailadressen til din Google-konto

Tip! Navnet og profilbilledet på siden "Om mig" vises i de fleste Google-tjenester. Hvis du bruger et andet navn eller profilbillede i visse Google-tjenester, kan du stadig se dem der.

Hvor oplysningerne kan blive vist

Oplysninger på din Google-konto, som du gør synlige for Alle, kan ses flere steder:
  • I Google-tjenester, hvor du kan kontakte andre personer, f.eks. Hangouts og Gmail.
  • I Google-tjenester, hvor du opretter indhold, f.eks. Maps, Play og YouTube.