Bestem, hvad andre kan se om dig i forskellige Google-tjenester

Nogle oplysninger på din Google-konto kan deles med visse personer eller gøres private eller offentlige. På denne måde bestemmer du, hvem der kan se oplysninger såsom din fødselsdag og dit telefonnummer i Google-tjenester.

Vælg, hvilke oplysninger du vil dele

Dit navn og billede (hvis du vælger at tilføje et) kan ses af andre, der bruger Google-tjenester, bl.a. når du kommunikerer eller deler indhold med dem.

1. Gå til sektionen Om mig på din Google-konto.
  2. Vælg ikonet under eller ud for en type oplysninger. Dette ikon viser, hvem der i øjeblikket kan se disse oplysninger.
  3. Angiv, hvem du vil dele oplysningerne med, eller vælg Privat.

Tilføj, rediger eller slet personlige oplysninger

1. Gå til sektionen Om mig på din Google-konto.
  2. Rediger dine oplysninger:
    • Tryk på Rediger Rediger under eller ud for en type oplysninger.
    • Hvis du vil tilføje en ny type oplysninger, kan du vælge Tilføj Tilføj nederst til højre.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Du kan ændre andre kontooplysninger, f.eks. din adgangskode, på din Google-konto.

Flere detaljer om dine oplysninger

Oplysninger, der kan deles

Her følger nogle oplysninger, du kan vise til eller skjule for andre personer, der bruger Google-tjenester:

• Din fødselsdag
  • Dit køn
  • Oplysninger om beskæftigelse, f.eks. hvor du arbejder
  • Personlige og arbejdsrelaterede kontaktoplysninger
  • Steder, du har besøgt
  • Oplysninger om uddannelse

Brugere, du kontakter eller deler indhold med, kan muligvis se følgende oplysninger:

• Dit navn
  • Kaldenavn
  • Kort beskrivelse
  • Profilbillede
  • Forsidebillede
  • Din mailadresse

Bemærk! Dit navn og billede på siden "Om mig" vises i de fleste Google-tjenester. Hvis du bruger et andet navn eller profilbillede i visse Google-tjenester, kan du stadig se dem i de pågældende tjenester.

Her vises oplysningerne

De oplysninger, du føjer til din Google-konto, kan blive vist et par steder:

• I Google-tjenester, f.eks. Hangouts og Gmail, hvor du kan kontakte andre brugere
  • I Google-tjenester, f.eks. Play og YouTube, når du deler indhold
  • På din Google+ profil, hvis du har oprettet en

Se et eksempel på, hvordan andre ser dine oplysninger

1. Gå til sektionen Om mig på din Google-konto.
  2. Øverst til venstre skal du vælge menuen Menu og dernæst Se eksempel.

Brugere, der kigger på dine oplysninger, ser muligvis andet indhold end det, der vises her. Det, de ser, kan afhænge af:

• Hvilke oplysninger du har delt med hvilke brugere
  • Hvilke oplysninger appen viser om dig