Controlar quina informació vostra poden veure la resta d'usuaris als serveis de Google

Podeu fer que determinada informació del vostre Compte de Google sigui privada o que pugui veure-la tothom. D'aquesta manera, controleu qui pot veure informació vostra, com ara la data de naixement o el número de telèfon, als serveis de Google.

Afegir, editar o suprimir informació personal

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", feu clic a Ves a Sobre mi.
  4. Si voleu canviar la informació, feu el següent:
    • Afegeix: per a cada categoria a la qual vulgueu afegir informació, feu clic a Afegeix un usuariAfegeix.
    • Edita: feu clic a la informació que vulgueu canviar i, després, a Edita Edita
      • Consell: si heu canviat el nom recentment, és possible que hàgiu d'esperar abans que pugueu tornar a canviar-lo.
    • Suprimeix: feu clic a la informació que vulgueu suprimir i, després, a Suprimeix Suprimeix.
  5. Seguiu els passos en pantalla.
Consell: per canviar alguna altra informació del compte, com ara la contrasenya, aneu al vostre Compte de Google.

Triar quina informació es mostra

Els altres usuaris dels serveis de Google poden veure el vostre nom i la vostra foto de perfil, per exemple, quan us comuniqueu amb algú o hi compartiu contingut.
Consell: pel que fa a altra informació que afegiu, podeu triar si és privada o si pot veure-la tothom.
  1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", feu clic a Ves a Sobre mi.
  4. Sota d'un tipus d'informació, podeu triar qui veu actualment la vostra informació.
  5. Trieu una de les opcions següents:
    • Per tal que la informació sigui privada, feu clic a Només tu Privat, toqueu per editar qui pot veure aquesta informació
    • Per tal que tothom pugui veure la informació, feu clic a Tothom Persones.

Més detalls sobre la vostra informació

Informació que es pot mostrar

A continuació s'indiquen alguns tipus d'informació que es poden mostrar o amagar a altres usuaris dels serveis de Google:

• la vostra data de naixement
  • el vostre sexe
  • la informació laboral, com ara l'empresa on treballeu
  • la informació de contacte personal i professional
  • els llocs on heu viscut
  • la informació sobre la vostra formació

És possible que es mostri la informació següent a les persones amb qui us poseu en contacte o compartiu contingut:

• el vostre nom
  • l'àlies
  • la foto de perfil
  • la foto de portada
  • l'adreça electrònica del vostre Compte de Google

Consell: el nom i la foto de perfil de la pàgina "Sobre mi" es mostraran a la majoria dels serveis de Google. Si feu servir un nom o una foto de perfil diferents en determinats serveis de Google, els hi continuareu veient.

On es pot mostrar aquesta informació

La informació del vostre Compte de Google que permeteu que tothom pugui veure es pot trobar als llocs següents:
  • Serveis de Google en què podeu posar-vos en contacte amb altres persones, com ara Hangouts i Gmail.
  • Serveis de Google en què podeu crear contingut, com ara Maps, Google Play i YouTube.