Controlar quina informació vostra poden veure la resta d'usuaris als serveis de Google

Podeu fer que determinada informació del vostre Compte de Google sigui privada o que pugui veure-la tothom. D'aquesta manera, controleu qui pot veure informació vostra, com ara la data de naixement o el número de telèfon, als serveis de Google.

Afegir, editar o suprimir informació personal

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, El vostre compte i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal i, a continuació, Ves a Sobre mi.
  4. Si voleu canviar la informació, feu el següent:
    • Afegeix: per a cada categoria a la qual vulgueu afegir informació, toqueu Afegeix un usuariAfegeix.
    • Edita: toqueu la informació que vulgueu canviar i, després, Edita Edita
      • Consell: si heu canviat el nom recentment, és possible que hàgiu d'esperar abans que pugueu tornar a canviar-lo.
    • Suprimeix: toqueu la informació que vulgueu suprimir i, després, Suprimeix.
  5. Seguiu els passos en pantalla.
Consell: per canviar alguna altra informació del compte, com ara la contrasenya, aneu al vostre Compte de Google.

Triar quina informació es mostra

Els altres usuaris dels serveis de Google poden veure el vostre nom i la vostra foto de perfil, per exemple, quan us comuniqueu amb algú o hi compartiu contingut.
Consell: pel que fa a altra informació que afegiu, podeu triar si és privada o si pot veure-la tothom.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, El vostre compte i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal i, a continuació, Ves a Sobre mi.
  4. Sota d'un tipus d'informació, podeu triar qui veu actualment aquesta informació.
  5. Trieu una de les opcions següents:
    • Per tal que la informació sigui privada, toqueu Només tu Privat, toqueu per editar qui pot veure aquesta informació
    • Per tal que tothom pugui veure la informació, toqueu Tothom Persones.

Més detalls sobre la vostra informació

Informació que es pot mostrar

A continuació s'indiquen alguns tipus d'informació que es poden mostrar o amagar a altres usuaris dels serveis de Google:

• la vostra data de naixement
  • el vostre sexe
  • la informació laboral, com ara l'empresa on treballeu
  • la informació de contacte personal i professional
  • els llocs on heu viscut
  • la informació sobre la vostra formació

És possible que es mostri la informació següent a les persones amb qui us poseu en contacte o compartiu contingut:

• el vostre nom
  • l'àlies
  • la foto de perfil
  • la foto de portada
  • l'adreça electrònica del vostre Compte de Google

Consell: el nom i la foto de perfil de la pàgina "Sobre mi" es mostraran a la majoria dels serveis de Google. Si feu servir un nom o una foto de perfil diferents en determinats serveis de Google, els hi continuareu veient.

On es pot mostrar aquesta informació

La informació del vostre Compte de Google que permeteu que tothom pugui veure es pot trobar als llocs següents:
  • Serveis de Google en què podeu posar-vos en contacte amb altres persones, com ara Hangouts i Gmail.
  • Serveis de Google en què podeu crear contingut, com ara Maps, Google Play i YouTube.