Controlar quina informació vostra poden veure la resta d'usuaris als serveis de Google

Podeu fer que part de la informació del compte de Google sigui privada o pública, o bé podeu compartir-la amb determinades persones. D'aquesta manera, controleu qui pot veure informació vostra, com ara la data de naixement i el número de telèfon, als serveis de Google.

Triar la informació que es comparteix

Els altres usuaris dels serveis de Google poden veure el vostre nom i la vostra foto (si n'heu afegit una), per exemple, quan us comuniqueu amb algú o hi compartiu contingut.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Al tauler Tria què veuen els altres usuaris, feu clic a Ves a Sobre mi.
  4. A sota o al costat d'un tipus d'informació, seleccioneu la icona, que indica qui veu aquesta informació actualment.
  5. Trieu amb qui voleu compartir aquesta informació o feu clic a Privada.

Afegir, editar o suprimir informació personal

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Al tauler Tria què veuen els altres usuaris, feu clic a Ves a Sobre mi.
  4. Si voleu canviar la informació, feu el següent:
    • Per afegir-ne: a la part inferior dreta, feu clic a Afegeix Afegeix.
    • Per editar-la: al costat d'un tipus d'informació, feu clic a Edita EditaNota: si heu canviat el nom recentment, és possible que hàgiu d'esperar abans de tornar a canviar-lo.
    • Per suprimir-ne: al costat d'un tipus d'informació, feu clic a Edita Edita. Al costat de la informació concreta, feu clic a Suprimeix Suprimeix.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Per canviar altres tipus d'informació del compte, com ara la contrasenya, aneu al Compte de Google.

Més detalls sobre la vostra informació

Informació que es pot compartir

A continuació s'indiquen alguns tipus d'informació que es poden mostrar o amagar a altres usuaris dels serveis de Google:

• la vostra data de naixement
  • el vostre sexe
  • la informació laboral, com ara l'empresa on treballeu
  • la informació de contacte personal i professional
  • els llocs que heu visitat
  • la informació sobre la vostra formació

És possible que es mostri la informació següent a les persones amb qui us poseu en contacte o compartiu contingut:

• el vostre nom
  • Àlies
  • Foto de perfil
  • la foto de portada
  • l'adreça electrònica

Nota: el nom i la foto inclosos a la pàgina "Sobre mi" es mostren a la majoria dels serveis de Google. Si feu servir un nom o una foto de perfil diferents en determinats serveis de Google, els hi continuareu veient.

Llocs on es mostra aquesta informació

La informació que afegiu al Compte de Google es pot mostrar en uns quants llocs, per exemple:

• Serveis de Google, com Hangouts i Gmail, en què podeu posar-vos en contacte amb altres persones.
  • Serveis de Google, com ara Google Play i YouTube, en què podeu compartir contingut.

Previsualitzar com es mostra la vostra informació a la resta d'usuaris

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Al tauler Tria què veuen els altres usuaris, feu clic a Ves a Sobre mi.
  4. A la part superior esquerra, seleccioneu Menú Menú i després Previsualitza.

És possible que les persones que miren la vostra informació vegin un contingut diferent del que es mostra aquí. El que vegin dependrà de diversos factors, com ara:

• Quina informació heu compartit i amb qui l'heu compartida.
  • Quina informació vostra mostra l'aplicació.