Controlar quina informació vostra poden veure els altres usuaris als serveis de Google

Podeu fer que determinada informació del vostre Compte de Google sigui privada o que pugui veure-la tothom. D'aquesta manera, controleu qui pot veure informació vostra, com ara la data de naixement o el número de telèfon, als serveis de Google.

Triar quina informació es mostra

Els altres usuaris dels serveis de Google on es mostra el perfil del vostre Compte de Google principal poden veure el vostre nom i la vostra foto de perfil, per exemple, quan us comuniqueu amb algú o hi compartiu contingut.
  1. Obriu la configuració del telèfon o de la tauleta Android.
  2. Toqueu Googlei, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google i, a continuació, Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", toqueu Ves a Sobre mi.
  4. Sota d'un tipus d'informació, podeu triar qui veu actualment aquesta informació.
  5. Trieu una de les opcions següents:
    • Per tal que la informació sigui privada, toqueu Només tu Privat, toqueu per editar qui pot veure aquesta informació
    • Per tal que tothom pugui veure la informació, toqueu Tothom Persones.

Edita la informació personal

Afegir, editar o suprimir informació personal

Important: algunes dades no es poden suprimir del vostre Compte de Google. Per exemple, podeu editar el vostre nom i la vostra data de naixement, però no suprimir-los.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, després, toqueu Google i, a continuació,Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", toqueu Ves a Sobre mi.
  4. Si voleu canviar la informació, feu el següent:
    • Afegeix: per a cada categoria a la qual vulgueu afegir informació, toqueu Afegeix un usuariAfegeix.
    • Edita: toqueu la informació que vulgueu canviar i, després, Edita Edita
      • Consell: si heu canviat el nom recentment, és possible que hàgiu d'esperar abans que pugueu tornar a canviar-lo.
    • Suprimeix: toqueu la informació que vulgueu suprimir i, després, Suprimeix.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Edita la informació personal

Consell: per canviar alguna altra informació del compte, com ara la contrasenya, aneu al vostre Compte de Google.

Consultar i gestionar perfils als serveis de Google

En alguns serveis de Google, teniu un perfil que és visible per als altres usuaris del servei. Podeu trobar els vostres perfils d'alguns serveis al vostre Compte de Google.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. Desplaceu-vos fins a "Els teus perfils". A continuació, toqueu Mostra els perfils.
  4. Seleccioneu un servei per veure la informació del perfil.
  5. Aneu al servei per gestionar la informació del perfil.

Visibilitat del perfil

La visibilitat del perfil us ajuda a determinar què trobaran els usuaris si us cerquen pel número de telèfon o per l'adreça electrònica als productes i serveis de Google. En configurar-la, decidiu si voleu que les persones amb qui no heu interaccionat als serveis de Google, però que tenen la vostra informació de contacte, puguin veure la vostra foto de perfil i el vostre nom complet o abreujat. Després d'interaccionar amb algú (per exemple, si hi parleu a Google Chat o hi compartiu un àlbum a Google Fotos), aquesta persona normalment veurà el nom complet i la foto de perfil que teniu al Compte de Google.

Amb la visibilitat del perfil, podeu decidir si voleu:

• Utilitzar el nom que teniu al vostre perfil principal o bé una versió més curta.
  • Mostrar o amagar la vostra foto de perfil.

Gestionar la visibilitat del perfil

Important: per permetre que els usuaris us trobin mitjançant el número de telèfon, activeu Permet que et trobin mitjançant el número de telèfon a la configuració del número de telèfon.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Els teus perfils", toqueu Mostra els perfils.
  4. A sota de la foto i del nom, toqueu Configuració de visibilitat dels perfils.
  5. Activeu Visibilitat del perfil.
  6. Per editar com es mostren el nom i la foto al perfil, toqueu Canvia.

Més detalls sobre la vostra informació

Informació que es pot mostrar

A continuació s'indiquen alguns tipus d'informació que es poden mostrar o amagar a altres usuaris dels serveis de Google:

• la vostra data de naixement
  • el vostre sexe
  • la informació laboral, com ara l'empresa on treballeu
  • la informació de contacte personal i professional
  • els llocs on heu viscut
  • la informació sobre la vostra formació

És possible que es mostri la informació següent a les persones amb qui us poseu en contacte o compartiu contingut:

• el vostre nom
  • l'àlies
  • la foto de perfil
  • la foto de portada
  • l'adreça electrònica del vostre Compte de Google

Consell: el nom i la foto de perfil de la pàgina "Sobre mi" es mostraran a la majoria dels serveis de Google. Si feu servir un nom o una foto de perfil diferents en determinats serveis de Google, els hi continuareu veient.

On es pot mostrar aquesta informació

La informació del vostre Compte de Google que permeteu que tothom pugui veure es pot trobar als llocs següents:
  • Serveis de Google en què podeu posar-vos en contacte amb altres persones, com ara Google Chat i Gmail.
  • Serveis de Google en què podeu crear contingut, com ara Maps, Google Play i YouTube.

Qui pot veure la teva informació

• Privat: visible només per a tu.
  • Tothom: visible per a tothom.
  • Persones amb qui interacciones: visible per a les persones amb qui interacciones, com ara per mitjà de Chat i d'àlbums de fotos compartits a Google Fotos.
  • La teva organització: visible per a tots els membres de la teva organització, com ara la feina o el centre educatiu.
  • Família: visible per a qualsevol membre del teu grup familiar.