Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Melding om bekreftelse på fjerning av Gmail

Du har mottatt den meldingen fordi noen har bedt om å fjerne Gmail fra Google-kontoen din. Du blir bedt om å klikke på koblingen i e-postmeldingen, for å bekrefte slettingen av Gmail fra Google-kontoen.

Hvis du ikke har gjort denne endringen, eller ønsker å beholde Gmail i kontoen, kan du bare se bort fra e-postmeldingen. Da vil ingen endringer vil bli gjort.

Husk at hvis du velger å slette Gmail fra kontoen din, kan du ikke registrere deg for Gmail med samme brukernavn senere.

Hvis du ikke har prøvd å fjerne Gmail fra kontoen din nylig, og du mistenker at noen uvedkommende forsøker å få tilgang til kontoen din,kontakter du oss.