Melding om bekreftelse på fjerning av Gmail

Du har mottatt den meldingen fordi noen har bedt om å fjerne Gmail fra Google-kontoen din. Du blir bedt om å klikke på koblingen i e-postmeldingen, for å bekrefte slettingen av Gmail fra Google-kontoen.

Hvis du ikke har gjort denne endringen, eller ønsker å beholde Gmail i kontoen, kan du bare se bort fra e-postmeldingen. Da vil ingen endringer vil bli gjort.

Husk at hvis du velger å slette Gmail fra kontoen din, kan du ikke registrere deg for Gmail med samme brukernavn senere.

Hvis du ikke har prøvd å fjerne Gmail fra kontoen din nylig, og du mistenker at noen uvedkommende forsøker å få tilgang til kontoen din,kontakter du oss.