Meldingen «Bekreftelse for fjerning av Gmail»

Du har mottatt denne meldingen fordi noen har bedt om å fjerne Gmail fra Google-kontoen din. I e-posten blir du bedt om å bekrefte slettingen av Gmail fra Google-kontoen din ved å klikke på den medfølgende linken.

Hvis du ikke gjorde denne endringen, eller hvis du vil beholde Gmail på kontoen din, kan du se bort fra denne e-posten, og ingen endring blir utført i kontoen din.

Hvis du velger å slette Gmail fra kontoen din, må du huske at du ikke kan registrere deg for Gmail med samme brukernavn i fremtiden.

Hvis du fortsatt kan logge på kontoen din, følger du fremgangsmåten for å gjøre kontoen din sikrere.

Hvis du ikke kan logge på kontoen din:

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sterke passord.