Gmailin poiston vahvistusviesti

Sait tämän viestin, koska joku on pyytänyt Gmailin poistamista Google-tililtäsi. Sähköpostissa pyydetään vahvistamaan Gmailin poisto Google-tililtä klikkaamalla annettua linkkiä.

Jos et tehnyt poistopyyntöä itse tai haluat sittenkin pitää Gmailin tililläsi, jätä sähköposti huomiotta, niin tiliisi ei tehdä muutoksia.

Jos haluat poistaa Gmailin tililtäsi, muista, ettet voi rekisteröityä Gmailiin uudelleen samalla käyttäjänimellä.

Jos voit edelleen kirjautua tilillesi, suojaa tilisi ohjeiden mukaisesti.

Jos et voi kirjautua tilillesi

1. Palauta tili ohjeiden mukaan.
  2. Pyydä uusi salasana, kun sinua kehotetaan tekemään niin. Valitse vahva salasana, jota et ole käyttänyt aiemmin tililläsi. Lue lisätietoja vahvan salasanan luomisesta.