No es pot iniciar la sessió al compte de Google: suprimir les galetes

Si se us dirigeix a aquesta pàgina en intentar iniciar la sessió al vostre compte de Google, esborreu la memòria cau del navegador i les galetes i, a continuació, torneu-ho a provar.

Les galetes, que són fitxers que creen els llocs web que visiteu, i la memòria cau del navegador, que contribueix a aconseguir que les pàgines es carreguin més ràpid, fan que navegar pel web sigui més senzill.

En esborrar les galetes i la memòria cau del navegador, la configuració dels llocs web (com ara els noms d'usuari i les contrasenyes) se suprimirà, i és possible que alguns llocs funcionin de manera una mica més lenta, ja que s'han de tornar a carregar totes les imatges.

Com esborrar la memòria cau i les galetes

Google Chrome
  1. Obriu Chrome.
  2. A la barra d'eines del navegador, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Més eines Després Esborra les dades de navegació.
  4. Al quadre que es mostra, feu clic a les caselles corresponents a "Galetes i altres dades de llocs i de connectors" i a "Fitxers i imatges a memòria cau".
  5. Seleccioneu la quantitat de dades que voleu suprimir al menú de la part superior. Trieu des de l'inici (totes) per suprimir-ho tot.
  6. Feu clic a Esborra les dades de navegació.
Altres navegadors

Consulteu i seguiu les instruccions que us indiqui el navegador:

Consell: si les pàgines web no es mostren correctament, podeu provar de fer servir el mode d'incògnit o bé la navegació privada del navegador per veure si el problema no està relacionat amb la memòria cau ni amb les galetes.

Google utilitza galetes per millorar la qualitat del nostre servei. Per obtenir més informació sobre com fem servir les galetes, consulteu la nostra Política de privadesa.