No es pot iniciar la sessió al compte de Google: suprimir les galetes

Si se us ha enviat a aquesta pàgina després que provéssiu d'accedir al vostre compte de Google, és possible que hàgiu d'esborrar la memòria cau i les galetes del navegador per poder iniciar la sessió.

Les galetes, que són fitxers que creen els llocs web que visiteu, i la memòria cau del navegador, que contribueix a aconseguir que les pàgines es carreguin més ràpid, fan que navegar pel web sigui més senzill.

En esborrar les galetes i la memòria cau del navegador, la configuració dels llocs web (com ara els noms d'usuari i les contrasenyes) se suprimirà, i és possible que alguns llocs funcionin de manera una mica més lenta, ja que s'han de tornar a carregar totes les imatges.

Com s'esborren la memòria cau i les galetes

Google Chrome
  1. Obriu Chrome.
  2. A la barra d'eines del navegador, feu clic al menú de Chrome Chrome menu.
  3. Feu clic a Més eines > Esborra les dades de navegació.
  4. Al quadre que es mostra, feu clic a les caselles de selecció de "Galetes i altres dades de llocs i de connectors" i "Imatges i fitxers emmagatzemats a la memòria cau".
  5. Feu servir el menú de la part superior per seleccionar la quantitat de dades que voleu suprimir. Trieu tot per suprimir tot el contingut.
  6. Feu clic a Esborra les dades de navegació.
Altres navegadors

Consulteu i seguiu les instruccions que us indiqui el navegador:

Consell: si les pàgines web no es mostren correctament, podeu provar de fer servir el mode d'incògnit o bé la navegació privada del navegador per veure si el problema no està relacionat amb la memòria cau ni amb les galetes.

A Google fem servir galetes per millorar la qualitat del nostre servei. Consulteu la Política de privadesa per obtenir més informació sobre les galetes.