Återställa Google-kontot

Om du har raderat ditt Google-konto har du cirka två till tre veckor på dig att återställa det. Om kontot återställs kan du logga in som vanligt i Gmail, Google Play och andra produkter från Google.

1. Besök sidan Kontosupport.
  2. Följ anvisningarna. Vi kontrollerar att det är ditt konto genom att ställa några frågor.
  3. Om kontot återställs skapar du ett lösenord som du inte har använt med det här kontot tidigare. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.