Återställa ett Google-konto som raderats nyligen

Om du har tagit bort ditt Google-konto har du normalt 2–3 veckor på dig att återställa det. Om kontot återställs kan du logga in som vanligt i Gmail, Google Play och andra produkter från Google.

Gör så här om du vill försöka återställa kontot:

1. Besök sidan Kontosupport.
  2. Följ anvisningarna. Vi kontrollerar att det är ditt konto genom att ställa några frågor. Svara så gott du kan.
  3. Om kontot återställs skapar du ett starkt lösenord som du inte har använt med det här kontot tidigare. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.