Återställa ett Google-konto som raderats nyligen

Om du har raderat ett Google-konto kan du försöka återställa det inom en kort tidsperiod. Sedan kan du logga in med det i Gmail, Google Play och andra produkter från Google.

Så här tar du reda på om det går att återställa kontot:

1. Besök sidan för lösenordshjälp.
  2. Välj Jag har andra problem med att logga in.
  3. Verifiera din identitet och försök återställa Google-kontot genom att följa stegen på skärmen.

Obs! Det kan hända att det inte går att återställa ett Google-konto om det har länkats till en annan e-postadress, till exempel från Hotmail eller Yahoo.