Voer de nieuwe Beveiligingscheck uit. Het kost slechts twee minuten om de beveiliging van uw Google-account te verbeteren.

Uw Google-account herstellen

Als u uw Google-account heeft verwijderd, heeft u twee tot drie weken de tijd om het te herstellen. Als uw account wordt hersteld, kunt u zoals gewoonlijk inloggen bij Gmail, Google Play en andere Google-producten.

1. Volg de stappen om uw account te herstellen. Er worden enkele vragen gesteld om te bevestigen dat het uw account is.
  2. Als uw account wordt hersteld, moet u een wachtwoord instellen dat u nog niet eerder heeft gebruikt voor dit account. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.
hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.