Als u onlangs bent uitgelogd van uw account, logt u weer in met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord via https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, gaat u naar deze pagina om het wachtwoord van uw account te herstellen. Onze ondersteuningsmedewerkers kunnen u niet helpen bij wachtwoordproblemen, dus los uw probleem online op.

Een onlangs verwijderd Google-account herstellen

Als u een Google-account heeft verwijderd, heeft u ongeveer twee tot drie weken de tijd om te proberen het account te herstellen. Als uw account wordt hersteld, kunt u zoals gewoonlijk inloggen bij Gmail, Google Play en andere Google-producten.

Proberen uw account te herstellen:

1. Ga naar de pagina Accountondersteuning.
  2. Volg de instructies. Er worden enkele vragen gesteld om te bevestigen dat het uw account is. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk.
  3. Als uw account wordt hersteld, moet u een sterk wachtwoord instellen dat u nog niet eerder heeft gebruikt voor dit account. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.
hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.