Een Google-account herstellen

Als u uw Google-account heeft verwijderd, kunt u gedurende korte tijd proberen het account te herstellen: Voer de onderstaande stappen uit om te controleren of u uw account kunt herstellen:

1. Ga naar de pagina voor ondersteuning voor wachtwoorden.
  2. Selecteer Ik ondervind andere problemen met inloggen.
  3. Volg de stappen op het scherm om uw identiteit te verifiëren.

Opmerking: u kunt uw account mogelijk niet herstellen als u een ander e-mailadres, zoals Hotmail of Yahoo, heeft gekoppeld aan uw Google-account.