Opgeslagen wachtwoorden beheren in uw Google-account

Ga naar passwords.google.com om de wachtwoorden te bekijken die u heeft opgeslagen. Daar vindt u een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden.

• Selecteer Voorbeeld Voorbeeld om een wachtwoord te bekijken.
  • Selecteer Verwijderen Verwijderen om een wachtwoord te verwijderen.

Opmerking: Als u een wachtwoordzin voor synchronisatie gebruikt, kunt u uw wachtwoorden niet bekijken op deze pagina. U kunt uw wachtwoorden echter wel bekijken in de instellingen van Chrome.

Chrome versleutelt uw gesynchroniseerde wachtwoorden standaard met een sleutel die is opgeslagen in uw Google-account. U kunt ervoor kiezen al uw gesynchroniseerde gegevens in plaats daarvan te versleutelen met een wachtwoordzin voor synchronisatie.

Meer informatie over het instellen of wijzigen van een wachtwoordzin voor synchronisatie.