Tallennettujen salasanojen hallinnointi verkossa

Jos käytät Chromen synkronointia tai Google Smart Lockia Androidille tai salasanoille, voit tarkastella Chromeen ja Androidiin tallentamiasi salasanoja millä tahansa selaimella osoitteessa passwords.google.com. Näin sinun on helpompi tarkastella muiden selaimien kirjautumistietoja.

Tallennettujen salasanojen tarkastelu tai poistaminen

Jos haluat tarkastella tallentamiasi salasanoja, siirry osoitteeseen passwords.google.com. Siellä on luettelo tileistä, joille on tallennettu salasanoja.

• Näet salasanan valitsemalla Tarkastele .
  • Voit poistaa salasanan valitsemalla Poista .

Huom. Jos käytät synkronoinnin tunnuslausetta, et näe salasanojasi tällä sivulla, mutta näet ne Chromen asetuksissa.

Chrome salaa oletusarvoisesti synkronoidut salasanat Google-tilillesi tallennetulla avaimella. Voit sen sijaan halutessasi salata kaikki synkronoidut tietosi erillisellä synkronoinnin tunnuslauseella.

Lisätietoja synkronoinnin tunnuslauseen määrittämisestä tai muuttamisesta