Google-tilille tallennettujen salasanojen valinnat

Jos haluat tarkastella tallentamiasi salasanoja, siirry osoitteeseen passwords.google.com. Kyseisellä sivulla on luettelo tileistä, joiden salasanoja on tallennettu.

• Jos haluat nähdä salasanan, valitse Esikatsele Esikatselu.
  • Voit poistaa salasanan valitsemalla Poista Poista.

Huom. Jos käytät synkronoinnin tunnuslausetta, et näe salasanojasi tällä sivulla, mutta näet ne Chromen asetuksissa.

Chrome salaa oletusarvoisesti synkronoidut salasanat Google-tilillesi tallennetulla avaimella. Voit sen sijaan halutessasi salata kaikki synkronoidut tietosi erillisellä synkronoinnin tunnuslauseella.

Lue lisää synkronoinnin tunnuslauseen määrittämisestä tai muuttamisesta.