Administrer gemte adgangskoder på din Google-konto

Gå til passwords.google.com for at se dine gemte adgangskoder. Der kan du se en liste over konti med gemte adgangskoder.

• Hvis du vil se en adgangskode, skal du vælge Se forhåndsvisning Eksempelvisning.
  • Hvis du vil slette en adgangskode, skal du vælge Slet Slet.

Bemærk! Hvis du bruger en adgangssætning til at synkronisere, kan du ikke se dine adgangskoder via denne side, men du kan se dine adgangskoder i indstillingerne for Chrome.

Som standard krypterer Chrome dine synkroniserede adgangskoder med en nøgle, der er gemt på din Google-konto. Du kan vælge at kryptere alle dine synkroniserede data med en separat adgangssætning til synkronisering i stedet.

Se, hvordan du angiver eller ændrer en adgangssætning til synkronisering.