Administrer gemte adgangskoder fra nettet

Hvis du bruger Chrome-synkronisering eller Google Smart Lock til adgangskoder i Android, kan du se de adgangskoder, du har gemt i Chrome og Android i en hvilken som helst browser, ved at gå til passwords.google.com. Dette gør det nemmere for dig at se dine loginoplysninger fra andre browsere.

Se eller slet gemte adgangskoder

Gå til passwords.google.com for at se dine gemte adgangskoder. Der kan du se en liste over konti med gemte adgangskoder.

• Hvis du vil se en adgangskode, skal du vælge Se .
  • Hvis du vil slette en adgangskode, skal du vælge Slet .

Bemærk! Hvis du bruger en adgangssætning til at synkronisere, kan du ikke se dine adgangskoder via denne side, men du kan se dine adgangskoder i indstillingerne for Chrome.

Som standard krypterer Chrome dine synkroniserede adgangskoder med en nøgle, der er gemt på din Google-konto. Du kan vælge at kryptere alle dine synkroniserede data med en separat adgangssætning til synkronisering i stedet.

Se, hvordan du indstiller eller ændrer en adgangssætning til synkronisering.