Administrer gemte adgangskoder på din Google-konto

Gå til passwords.google.com for at se dine gemte adgangskoder. Der kan du se en liste over konti med gemte adgangskoder.

• Hvis du vil se en adgangskode, skal du vælge Se forhåndsvisning Eksempelvisning.
  • Hvis du vil slette en adgangskode, skal du vælge Slet Slet .

Bemærk! Hvis du bruger en adgangssætning til at synkronisere, kan du ikke se dine adgangskoder via denne side, men du kan se dine adgangskoder i indstillingerne for Chrome.

Som standard krypterer Chrome dine synkroniserede adgangskoder med en nøgle, der er gemt på din Google-konto. Du kan vælge at kryptere alle dine synkroniserede data med en separat adgangssætning til synkronisering i stedet.

Se, hvordan du angiver eller ændrer en adgangssætning til synkronisering.