Gestionar les contrasenyes desades al Compte de Google

Per veure les contrasenyes que heu desat, aneu a passwords.google.com. Hi trobareu una llista de comptes amb les contrasenyes desades.

• Per veure una contrasenya, seleccioneu Previsualitza Previsualitza.
  • Per suprimir-la, seleccioneu Suprimeix Suprimeix.

Nota: si utilitzeu una frase de contrasenya de sincronització, no podreu veure les contrasenyes mitjançant aquesta pàgina, però les podreu veure a la configuració de Chrome.

De manera predeterminada, a Chrome s'encripten les vostres contrasenyes sincronitzades amb una clau que es desa al compte de Google. Podeu encriptar totes les vostres dades sincronitzades amb una frase de contrasenya de sincronització.

Obteniu informació sobre com podeu definir o canviar una frase de contrasenya de sincronització.