Undgå phishing med Password Alert

Password Alert hjælper med at beskytte din Google-konto, bl.a. de oplysninger, du har gemt i Gmail eller YouTube.

Når du føjer Password Alert til din Chrome-browser, modtager du automatisk en underretning, når din Google-adgangskode bruges til at logge ind på websites, der ikke tilhører Google.

Aktivér Password Alert
  1. Log ind på din Google-konto i Google Chrome.
  2. Gå til Chrome Webshop, og download Password Alert.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Log ind på din Google-konto igen for at komme i gang.

Husk, at Password Alert kun fungerer i Chrome-browseren.

Bemærk! Hvis du er Google Workspace-administrator, kan du få flere oplysninger om, hvordan din organisation kan bruge Password Alert, her.

Deaktiver Password Alert
  1. Log ind på din Google-konto i Google Chrome.
  2. Vælg Mere Mere øverst til højre.

3. Vælg Flere værktøjer.
  4. Vælg Udvidelser.
  5. Find Password Alert på listen over udvidelser.
  6. Vælg Fjern Fjern.
Sådan fungerer Password Alert

Når du har aktiveret Password Alert, modtager du en underretning, hver gang adgangskoden til din Google-konto bruges til at logge ind på et website, der ikke tilhører Google.

Du kan enten ignorere underretningen eller reagere på den. Du kan f.eks. ændre din adgangskode, hvis du har mistanke om, at en anden har dine kontooplysninger.

Husk, at Password Alert ikke permanent gemmer din adgangskode eller dine tastetryk eller sender nogen af delene til andre.

Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din Google-konto.

Hvornår kan du bruge adgangskoden til din Google-konto?

Du kan stadig bruge adgangskoden til din Google-konto til at logge ind på Google-relaterede apps og tjenester som f.eks. Gmail, YouTube, Chrome og Play. Hvis samme adgangskode bruges på websites, der ikke tilhører Google, reagerer Password Alert.

Hvis du bruger den samme adgangskode til alle dine konti, anbefaler vi, at du ændrer adgangskoden til din Google-konto. Ellers kan det påvirke alle dine konti, hvis en af dem kompromitteres.

Har du spørgsmål om Password Alert? Få flere oplysninger her.