Evitar la pesca de credencials amb Alerta de protecció de contrasenya

Alerta de protecció de contrasenya us ajuda a mantenir la seguretat del Compte de Google, inclosa la informació que tingueu desada a Gmail o YouTube.

Després d'afegir Alerta de protecció de contrasenya al navegador Chrome, rebreu alertes automàtiques quan la vostra contrasenya de Google es faci servir per iniciar la sessió en llocs que no siguin de Google.

Activar Alerta de protecció de contrasenya
  1. A Google Chrome, inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. Aneu a Chrome Web Store i baixeu Alerta de protecció de contrasenya.
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.
  4. Torneu a iniciar la sessió al Compte de Google per començar.

Recordeu que Alerta de protecció de contrasenya només funciona amb el navegador Chrome.

Nota: si sou administrador de Google Workspace, aquí podeu obtenir més informació sobre com es pot fer servir Alerta de protecció de contrasenya a la vostra organització.

Desactivar Alerta de protecció de contrasenya
  1. A Google Chrome, inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més.

3. Seleccioneu Més eines.
  4. Seleccioneu Extensions.
  5. Cerqueu Alerta de protecció de contrasenya a la llista d'extensions.
  6. Seleccioneu Suprimeix Elimina.
Com funciona Alerta de protecció de contrasenya

Després d'activar Alerta de protecció de contrasenya, rebreu una alerta sempre que la vostra contrasenya de Google es faci servir per iniciar la sessió en un lloc que no sigui de Google.

Podeu ignorar l'alerta o prendre mesures. Per exemple, podeu canviar la contrasenya si creieu que algú ha pogut accedir a la informació del vostre compte.

Tingueu en compte que Alerta de protecció de contrasenya no desa permanentment la vostra contrasenya ni les pulsacions de tecles, i tampoc no envia aquestes dades a ningú.

Obteniu més informació sobre com podeu mantenir la seguretat del Compte de Google.

Quan podeu utilitzar la contrasenya del Compte de Google?

Podeu continuar utilitzant la contrasenya del Compte de Google per iniciar la sessió en aplicacions i serveis relacionats amb Google, com ara Gmail, YouTube, Chrome i Google Play. Si feu servir la mateixa contrasenya en un lloc web que no sigui de Google, Alerta de protecció de contrasenya s'activarà.

Si feu servir la mateixa contrasenya per a tots els comptes, us recomanem que canvieu la contrasenya del Compte de Google. Si no ho feu i un dels vostres comptes es posa en perill, podria passar el mateix amb els altres comptes.

Teniu cap pregunta sobre Alerta de protecció de contrasenya? Consulteu aquest enllaç.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda