Synkroniser passord på alle enhetene dine

Du kan logge på apper og nettsteder på ulike enheter ved å bruke passord som lagres i Google-kontoen din når du

Lagre passord i Google-kontoen din

Hvis Tilbud om å lagre passord er på, blir du spurt om du vil lagre passordet ditt når du logger på nettsteder og apper på Android eller i Chrome.

For å lagre passordet for nettstedet eller appen, velg Lagre. Hvis flere Google-kontoer er logget på Android-enheten du bruker, kan du velge hvilken konto du vil lagre passordet i.

Du kan når som helst administrere passordene du har lagret, på passwords.google.com eller i Chrome.

Administrer tilbud om å lagre passord

Du kan la Chrome huske passord for nettsteder og logge deg på automatisk med passordene som er lagret i Google-kontoen din.

Tilbud om å lagre passord er slått på som standard, og du kan slå funksjonen av eller på igjen.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-appen Og så Google Og så Google-konto.
  2. Øverst ruller du til høyre og trykker på Sikkerhet.
  3. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder», og trykk på Lagrede passord.
  4. Slå Tilbud om å lagre passord på eller av.

Administrer tilbud om å lagre passord for spesifikke apper

Du kan velge at du aldri vil lagre passord for spesifikke apper du har installert på enheten din. Når du blir bedt om å lagre et passord, kan du velge Aldri. Da blir du ikke spurt flere ganger om du vil lagre det aktuelle passordet.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-appen Og så Google Og så Google-konto.
  2. Øverst ruller du til høyre og trykker på Sikkerhet.
  3. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder», og trykk på Lagrede passord.
  4. Rull ned til «Blokkerte».
  5. Herfra kan du
    • blokkere tilbud om å lagre passord for spesifikke apper ved å trykke på Legg til Legg til en bruker og velge en app du vil blokkere
    • slutte å blokkere tilbud om å lagre passord for spesifikke apper ved å trykke på menyen Mer Og så Slett ved siden av appene du vil oppheve blokkeringen av

Administrer automatisk pålogging

Du kan logge på nettsteder og apper automatisk ved å bruke informasjon du har lagret. Du kan også slå av automatisk pålogging hvis du vil bekrefte hver pålogging.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-appen Og så Google Og så Google-konto.
  2. Øverst ruller du til høyre og trykker på Sikkerhet.
  3. Rull ned til «Pålogging på andre nettsteder», og trykk på Lagrede passord.
  4. Slå Automatisk pålogging på eller av.