Wachtwoorden gebruiken op verschillende apparaten

In de volgende gevallen kun je op verschillende apparaten inloggen bij apps en sites via wachtwoorden die je hebt opgeslagen in je Google-account:

• Je zet synchronisatie in Chrome aan op Android.
  • Je logt in bij Chrome op je computer.

Wachtwoorden opslaan in je Google-account

Als Aanbieden wachtwoorden op te slaan is ingeschakeld, wordt je gevraagd je wachtwoord op te slaan wanneer je via Android of Chrome inlogt bij sites en apps.

Als je je wachtwoord voor de site of de app wilt opslaan, selecteer je Opslaan. Als er meer dan 1 Google-account is ingelogd bij je Android-apparaat, kun je kiezen in welk account je de wachtwoorden wilt opslaan.

Je kunt je opgeslagen wachtwoorden op elk moment beheren op passwords.google.com of in Chrome.

Instellingen voor 'Aanbieden wachtwoorden op te slaan' beheren

Chrome kan wachtwoorden voor sites onthouden en je automatisch inloggen met de wachtwoorden die zijn opgeslagen in je Google-account.

Aanbieden wachtwoorden op te slaan is standaard ingeschakeld, maar je kunt deze functie uitschakelen of weer inschakelen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Wachtwoorden.
  3. Zet Aanbieden wachtwoorden op te slaan aan of uit.

Instellingen voor 'Aanbieden wachtwoorden op te slaan' beheren voor specifieke sites of apps

Je kunt ervoor kiezen nooit wachtwoorden op te slaan voor bepaalde sites. Wanneer je wordt gevraagd een wachtwoord op te slaan, selecteer je Nooit. Er wordt dan niet meer aangeboden om dat wachtwoord op te slaan.

Je kunt als volgt de sites bekijken en beheren die nooit aanbieden om wachtwoorden op te slaan:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Wachtwoorden.
  3. Onder 'Nooit opgeslagen' worden de websites weergegeven die nooit aanbieden om wachtwoorden op te slaan. Als je een site wilt verwijderen, klik je op Verwijderen Verwijderen.

Automatisch inloggen beheren

Je kunt automatisch inloggen bij sites en apps met de gegevens die je hebt opgeslagen. Je kunt Automatisch inloggen ook uitschakelen als je eerst bevestiging wilt geven voordat je inlogt.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Wachtwoorden.
  3. Zet Automatisch inloggen aan of uit.