Wachtwoorden synchroniseren op je apparaten

Je kunt inloggen bij verschillende apparaten wanneer je je wachtwoorden opslaat in je Google-account. Wanneer je bent ingelogd bij Chrome of je Android-apparaat, kun je ervoor kiezen je wachtwoorden te synchroniseren met je Google-account.

Het wachtwoord van een app of site wordt niet weergegeven in andere apps of op andere sites.

Wachtwoorden opslaan in je account

Als Aanbieden wachtwoorden op te slaan is ingeschakeld, word je gevraagd of je je inloggegevens wilt opslaan wanneer je inlogt bij websites in Chrome of bepaalde apps op je Android-apparaat. Meer informatie over hoe je opgeslagen wachtwoorden beheert.

Als je je wachtwoord voor de website of de app wilt opslaan, selecteer je Opslaan. Als er meer dan één Google-account is ingelogd bij je Android-apparaat, kun je kiezen in welk account je de wachtwoorden wilt opslaan.

Je kunt je opgeslagen wachtwoorden op elk gewenst moment bekijken op passwords.google.com of in de instellingen van Chrome.

Niet meer aanbieden om wachtwoorden op te slaan

Chrome kan wachtwoorden voor websites onthouden en je automatisch inloggen met de wachtwoorden die zijn opgeslagen in je Google-account.

Als je geen wachtwoorden wilt opslaan in je Google-account, kun je de instelling uitschakelen:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en vervolgens Wachtwoorden.
  3. Schakel Aanbieden wachtwoorden op te slaan uit.

Niet meer aanbieden om wachtwoorden voor specifieke sites of apps op te slaan

Je kunt ervoor kiezen nooit wachtwoorden op te slaan voor bepaalde websites. Wanneer je wordt gevraagd een wachtwoord op te slaan, selecteer je Nooit. Er wordt dan niet meer aangeboden om dat wachtwoord op te slaan.

Je kunt als volgt de websites bekijken en beheren die nooit aanbieden om wachtwoorden op te slaan:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en vervolgens Wachtwoorden.
  3. Onder 'Nooit opgeslagen' worden de websites weergegeven die nooit aanbieden om wachtwoorden op te slaan. Als je een site wilt verwijderen, klik je op Verwijderen Verwijderen.