Salasanojen synkronointi eri laitteiden välillä

Voit kirjautua eri sovelluksiin ja verkkosivustoille Google-tilillesi tallennettujen salasanojen avulla, kun

Salasanojen tallentaminen Google-tilillesi

Jos Tarjoa salasanojen tallentamista on valittuna, sinua kehotetaan tallentamaan salasana, kun kirjaudut verkkosivustoille ja sovelluksiin Android-laitteilla tai Chromella.

Tallenna sovelluksen tai verkkosivuston salasana valitsemalla Tallenna. Jos Android-laitteellasi on kirjautuneena useita Google-tilejä, voit valita, mille niistä salasana tallennetaan.

Voit muokata tallennettuja salasanojasi milloin tahansa osoitteessa passwords.google.com tai Chromessa.

Salasanan tallennusehdotuksiin liittyvät asetukset

Chrome voi halutessasi muistaa verkkosivustojen salasanat ja kirjata sinut automaattisesti sisään Google-tilille tallennetuilla salasanoilla.

Tarjoa salasanojen tallentamista on oletuksena käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä tai palauttaa sen käyttöön.

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Ja sitten Google Ja sitten Google-tili.
  2. Vieritä yläreunassa oikealle ja valitse Suojaus.
  3. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan ja valitse Tallennetut salasanat.
  4. Ota Tarjoa salasanojen tallentamista käyttöön tai poista se käytöstä.

Salasanan tallennusehdotuksiin liittyvät asetukset tietyissä sovelluksissa

Voit määrittää, että salasanojasi ei koskaan tallenneta tietyissä laitteellesi asennetuissa sovelluksissa. Kun sinua kehotetaan tallentamaan salasana, valitse Ei koskaan. Kyseisen salasanan tallentamista ei enää ehdoteta.

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Ja sitten Google Ja sitten Google-tili.
  2. Vieritä yläreunassa oikealle ja valitse Suojaus.
  3. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan ja valitse Tallennetut salasanat.
  4. Vieritä alas Estetty-kohtaan.
  5. Nyt voit tehdä seuraavia toimintoja:
    • Estää tietyn sovelluksen salasanan tallennusehdotuksen. Valitse Lisää Lisää käyttäjä ja valitse sovellus, jolle haluat luoda eston.
    • Kumota salasanan tallennusehdotuksen eston tietyltä sovellukselta. Valitse Valikko Lisää Ja sitten Poista sen sovelluksen vieressä, jonka eston haluat kumota.

Automaattisen kirjautumisen valinnat

Tallennetuilla tiedoilla voit kirjautua automaattisesti sisään verkkosivustoille ja sovelluksiin. Voit myös poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä, jos haluat vahvistaa tiedot ennen kirjautumista.

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Ja sitten Google Ja sitten Google-tili.
  2. Vieritä yläreunassa oikealle ja valitse Suojaus.
  3. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan ja valitse Tallennetut salasanat.
  4. Ota Automaattinen kirjautuminen käyttöön tai poista se käytöstä.
Android Tietokone