Salasanojen käyttö eri laitteiden välillä

Voit kirjautua eri sovelluksiin ja verkkosivustoille Google-tilillesi tallennettujen salasanojen avulla, kun teet toisen näistä:

• Otat synkronoinnin käyttöön Android-laitteen Chromessa.
  • Kirjaudut sisään Chromeen tietokoneellasi.

Salasanojen tallentaminen Google-tilillesi

Jos Tarjoa salasanojen tallentamista on valittuna, sinua kehotetaan tallentamaan salasana, kun kirjaudut verkkosivustoille ja sovelluksiin Android-laitteilla tai Chromella.

Tallenna sovelluksen tai verkkosivuston salasana valitsemalla Tallenna. Jos laitteellasi on kirjautuneena useita Google-tilejä, voit valita, mille niistä salasana tallennetaan.

Voit muokata tallennettuja salasanojasi milloin tahansa osoitteessa passwords.google.com tai Chromessa.

Salasanan tallennusehdotuksiin liittyvät asetukset

Chrome voi halutessasi muistaa verkkosivustojen salasanat ja kirjata sinut automaattisesti sisään Google-tilille tallennetuilla salasanoilla.

"Tarjoa salasanojen tallentamista" on oletuksena päällä, mutta voit laittaa sen pois päältä tai takaisin päälle.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google Ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse valikosta Tietoturva.
  4. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan.
  5. Valitse Salasanojen ylläpito Ja sitten Asetukset Asetukset.
  6. Laita Tarjoa salasanojen tallentamista päälle tai pois päältä.

Salasanan tallennusehdotuksiin liittyvien asetusten hallinnointi tietyissä sovelluksissa

Voit valita, että salasanojasi ei koskaan tallenneta tietyissä laitteellesi asennetuissa sovelluksissa. Kun sinua kehotetaan tallentamaan salasana, valitse Ei koskaan. Kyseisen salasanan tallentamista ei enää ehdoteta.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google Ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse valikosta Tietoturva.
  4. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan.
  5. Valitse Salasanojen ylläpito Ja sitten Asetukset Asetukset.
  6. Vieritä alas Hylätyt sivustot ja sovellukset ‐kohtaan.
  7. Tämän jälkeen voit tehdä seuraavia:
    • Näin voit estää tietyn salasanan tallentamisen tarjoamisen: Valitse Lisää muita ja valitse estettävä sovellus.
    • Näin voit kumota salasanan tallennusehdotuksen eston tietyltä sovellukselta: valitse Poista Poista sen sovelluksen kohdalta, jonka eston haluat kumota.

Automaattisen kirjautumisen muokkaaminen

Tallennetuilla tiedoilla voit kirjautua automaattisesti sisään verkkosivustoille ja sovelluksiin. Voit myös poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä, jos haluat tarkistaa tiedot ennen kirjautumista.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google Ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse valikosta Tietoturva.
  4. Vieritä alas Muille sivustoille kirjautuminen ‑kohtaan.
  5. Valitse Salasanojen ylläpito Ja sitten Asetukset Asetukset.
  6. Laita Automaattinen kirjautuminen päälle tai pois päältä.
Android Tietokone
true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.