Salasanojen synkronointi eri laitteiden välillä

Voit kirjautua eri laitteille, kun tallennat salasanasi Google-tilillesi. Kun olet kirjautunut Chromeen tai käytät Android-laitetta, voit synkronoida salasanasi Google-tilillesi.

Sovellusten ja sivustojen salasanoja ei jaeta muille sivustoille tai sovelluksille.

Salasanojen tallentaminen tilille

Jos Tarjoa salasanojen tallentamista on käytössä ja kirjaudut sivustoille Chromessa tai joihinkin sovelluksiin Android-laitteella, sinulta kysytään, haluatko tallentaa kirjautumistiedot. Lue, kuinka voit ylläpitää tallennettuja salasanoja.

Tallenna sovelluksen tai verkkosivuston salasana valitsemalla Tallenna. Jos Android-laitteellasi on kirjautuneena useita Google-tilejä, voit valita, mille niistä salasana tallennetaan.

Voit tarkastella tallennettuja salasanojasi milloin tahansa osoitteessa passwords.google.com tai Chromen asetuksissa.

Salasanojen tallennusehdotusten lopettaminen

Jos haluat, Chrome voi muistaa verkkosivustojen salasanat ja kirjata sinut automaattisesti sisään Google-tilille tallennetuilla salasanoilla.

Jos et halua tallentaa salasanoja Google-tilillesi, voit poistaa asetuksen käytöstä:

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Poista käytöstä Tarjoa salasanojen tallentamista.

Tiettyjen sivustojen tai sovellusten tallennusehdotusten lopettaminen

Voit määrittää, että salasanojasi ei koskaan tallenneta tietyillä verkkosivustoilla. Kun sinua kehotetaan tallentamaan salasana, valitse Ei koskaan. Kyseisen salasanan tallentamista ei enää ehdoteta.

Voit katsella ja hallinnoida verkkosivustoja, joilla salasanojen tallentamista ei ehdoteta:

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Ei tallenneta ‑osion luettelo sisältää verkkosivustot, joilla salasanojen tallentamista ei ehdoteta koskaan. Poista sivusto valitsemalla Poista Poista.
Tietokone Android