Salasanojen synkronointi eri laitteiden välillä

Voit kirjautua eri sovelluksiin ja verkkosivustoille Google-tilillesi tallennettujen salasanojen avulla, kun

Salasanojen tallentaminen Google-tilillesi

Jos Tarjoa salasanojen tallentamista on valittuna, sinua kehotetaan tallentamaan salasana, kun kirjaudut verkkosivustoille ja sovelluksiin Android-laitteilla tai Chromella.

Tallenna sovelluksen tai verkkosivuston salasana valitsemalla Tallenna. Jos Android-laitteellasi on kirjautuneena useita Google-tilejä, voit valita, mille niistä salasana tallennetaan.

Voit muokata tallennettuja salasanojasi milloin tahansa osoitteessa passwords.google.com tai Chromessa.

Salasanan tallennusehdotuksiin liittyvät asetukset

Chrome voi halutessasi muistaa verkkosivustojen salasanat ja kirjata sinut automaattisesti sisään Google-tilille tallennetuilla salasanoilla.

Tarjoa salasanojen tallentamista on oletuksena käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä tai palauttaa sen käyttöön.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Ota Tarjoa salasanojen tallentamista käyttöön tai poista se käytöstä.

Tiettyjen sivustojen tai sovellusten salasanojen tallennusehdotusten muokkaaminen

Voit määrittää, että salasanojasi ei koskaan tallenneta tietyillä verkkosivustoilla. Kun sinua kehotetaan tallentamaan salasana, valitse Ei koskaan. Kyseisen salasanan tallentamista ei enää ehdoteta.

Voit nähdä ja valita verkkosivustot, joilla salasanojen tallentamista ei ehdoteta:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Ei tallenneta ‑osion luettelo sisältää verkkosivustot, joilla salasanojen tallentamista ei ehdoteta koskaan. Poista sivusto valitsemalla Poista Poista.

Automaattisen kirjautumisen muokkaaminen

Tallennetuilla tiedoilla voit kirjautua automaattisesti sisään verkkosivustoille ja sovelluksiin. Voit myös poistaa Automaattisen kirjautumisen käytöstä, jos haluat vahvistaa tiedot ennen kirjautumista.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Ota Automaattinen kirjautuminen käyttöön tai poista se käytöstä.
Tietokone Android