Synkroniser adgangskoder på alle dine enheder

Du kan logge ind med dine gemte adgangskoder på forskellige enheder ved hjælp af Smart Lock til adgangskoder. Smart Lock synkroniserer dine adgangskoder til din Google-konto, når du er logget ind på Chrome eller på din Android-enhed.

Adgangskoden til apps eller websites vises ikke i andre apps eller på andre websites. Få flere oplysninger om administration af dine adgangskoder til websites.

Gem adgangskoder på din konto

Hvis Smart Lock til adgangskoder er slået til, når du logger ind på websites i Chrome eller i bestemte apps på din Android-enhed, bliver du spurgt, om du vil gemme dine loginoplysninger.

Hvis du vil gemme din adgangskode til websitet eller appen, skal du vælge Gem. Hvis du har mere end én Google-konto logget ind på din Android-enhed, kan du vælge den konto, du vil gemme adgangskoden på.

Du kan altid se dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller i Chromes indstillinger.

Aktivér Smart Lock til adgangskoder

Smart Lock til adgangskoder er som standard slået til, men du kan slå det fra (og til igen) på følgende måde:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Aktivér indstillingen. Du får tilbudt at gemme adgangskoder til websites i Chrome, og du kan logge ind med de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto.
  6. Aktivér Automatisk login. Du logger automatisk ind på kompatible apps og websites, der er knyttet til din Google-konto, på alle dine enheder.

Slå Smart Lock til adgangskoder fra for bestemte websites eller apps

Du kan vælge, at adgangskoder til bestemte websites aldrig skal gemmes. Når du bliver bedt om at gemme en adgangskode med Smart Lock, skal du vælge Aldrig. Du bliver ikke tilbudt at gemme denne adgangskode igen.

Du kan se eller administrere de websites, der aldrig tilbyder at gemme adgangskoder:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Under "Aldrig gemt" kan du se de websites, hvor du aldrig bliver tilbudt at gemme adgangskoder. Hvis du vil fjerne et website, kan du klikke på Mere Mere og dernæst Fjern Fjern.