Synkroniser adgangskoder med alle dine enheder

Du kan logge ind på flere forskellige enheder, hvis du gemmer dine adgangskoder på din Google-konto. Når du er logget ind på Chrome eller på din Android-enhed, kan du vælge at synkronisere dine adgangskoder med din Google-konto.

Adgangskoder til bestemte apps eller websites vises ikke i andre apps eller på andre websites.

Gem adgangskoder på din konto

Hvis Få tilbudt at gemme adgangskoder er aktiveret, når du logger ind på websites i Chrome eller i visse apps på din Android-enhed, vil du blive spurgt, om du vil gemme dine loginoplysninger. Se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Hvis du vil gemme din adgangskode til websitet eller appen, skal du vælge Gem. Hvis du har mere end én Google-konto logget ind på din Android-enhed, kan du vælge den konto, du vil gemme adgangskoden på.

Du kan altid se dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller i Chrome-indstillingerne.

Aktivér Smart Lock til adgangskoder

Smart Lock til adgangskoder er som standard slået til, men du kan slå det fra (og til igen) på følgende måde:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Aktivér indstillingen. Du får tilbudt at gemme adgangskoder til websites i Chrome, og du kan logge ind med de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto.
  6. Aktivér Automatisk login. Du logger automatisk ind på kompatible apps og websites, der er knyttet til din Google-konto, på alle dine enheder.

Slå Smart Lock til adgangskoder fra for bestemte websites eller apps

Du kan vælge, at adgangskoder til bestemte websites aldrig skal gemmes. Når du bliver bedt om at gemme en adgangskode med Smart Lock, skal du vælge Aldrig. Du bliver ikke tilbudt at gemme denne adgangskode igen.

Du kan se eller administrere de websites, der aldrig tilbyder at gemme adgangskoder:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Administrer adgangskoder under "Adgangskoder og formularer".
  5. Under "Aldrig gemt" kan du se de websites, hvor du aldrig bliver tilbudt at gemme adgangskoder. Hvis du vil fjerne et website, kan du klikke på Mere Mere og dernæst Fjern Fjern.